Konyaspor’da Bytyqi ve Sehic ne zaman dönecek?

Konyaspor’da sakatlıkları sebebiyle Sivasspor maçı kadrosundan çıkarılan Zymer Bytyqi ve kaleci İbrahim Sehic’in eksiklikleri hissedilirken, teknik patron İlhan Palut iki önemli ismin son durumları hakkında bilgiler verdi.

Konyaspor’da Bytyqi ve Sehic ne zaman dönecek?

Sivasspor maçı öncesi sakatlıkları sebebiyle kadrodan çıkarılan Arnavut oyuncu Zymer Bytyqi ile kaleci İbrahim Sehic’in son durumu hakkında teknik direktör İlhan Palut bilgiler verdi.

Tecrübeli teknik adam, Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Fatih Karagümrük mücadelesinde Zymer Bytyqi’nin oynayabileceği sinyalini verirken, kaleci İbrahim Sehic’in durumunun ise 3 gün içinde netleşeceğini açıkladı.

“SEHİC’İN GELİŞİMİNİ TAKİP EDECEĞİZ”

Palut, Sehic'in son durumuyla ilgili, “Biliyorsunuz Alanyaspor maçında ısınırken İbrahim'in bileği çok kötü şekilde döndü. Anestezilerle bir şekilde Alanyaspor maçını çıkardı, zaten saha içinde çokta rahat değildi. İyileşmesi beklenilen düzeyde gidiyor ama maçtan önce yaptığımız denemede hiç oynayacak durumu yoktu. Önümüzde 3 gün var gün gün daha iyiye gidiyor. Bu 3 günlük gelişimini takip edeceğiz" bilgisini verdi.

“BYTYQI KADRODA OLACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR”

Bytyqi'nin son durumuyla ilgili İlhan Palut; "Zymer sanki Karagümrük maçının 21 kişilik kadrosunda olacak gibi görünüyor" ifadelerini kullandı.

MAÇA DAKİKALAR KALA AÇIKLAMA YAPILMIŞTI

Sivasspor maçına dakikalar kala Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Süper Lig'in 15 haftasında oynadığımız Alanyaspor maçında sakatlanan kalecimiz İbrahim Sehic ve futbolcumuz Zymer Bytyqi, gerçekleştirdiğimiz son antrenmanda kendilerini denemiş ve ağrılarının devam etmesi üzerine Demir Grup Sivasspor maç kadrosundan çıkarılmıştır. Oyuncularımızın tedavi bireysel çalışmaları devam etmektedir” ifadelerine yer verilmişti.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.