Konyaspor’da Calvo bekleniyor!

Ülkemizi Konferans Ligi'nde temsil edecek Konyaspor'da transfer bitmiyor. Muhammet Demir’i kadrosuna katan yeşil-beyazlılarda gözler Francisco Calvo’ya çevrildi. Kosta Rikalı yıldızın yarın Konya’ya gelmesi bekleniyor.

Konyaspor’da Calvo bekleniyor!

Ülkemizi Konferans Ligi'nde temsil edecek Konyaspor'da transfer bitmiyor. Yeşil-beyazlılar; Portekizli ön libero Paz, Hırvat sağ kanat Muric ve orta saha Pavicic, santrfor Muhammet Demir, stoper Kahraman Demirtaş, sağ bekler Ahmet Oğuz, Cebrail Karayel ile sol bek Yasir Subaşı ve kaleci Erhan Erentürk'ü kadrosuna katarken, stopere ABD’den Kosta Rikalı Francisco Calvo'yu getirmeye hazırlanıyor.

Abdülkerim Bardakçı’nın Galatasaray’a transfer olmasının ardından yerini Kosta Rikalı yıldız ile kapatmayı planlayan Konyaspor, futbolcu ile 2+1 yıllığına anlaştı. Yıldız futbolcunun 6 veya 7 Temmuz’da Konya’ya gelerek kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atması bekleniyor. Amerika'da geçtiğimiz sezon 13 maçta forma giyen 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu, 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Konyaspor bu transferle birlikte stoper mevkisine yapılacak takviyeleri tamamladı.

konyaspor-002.jpg

FREDRİK GULBRANDSEN İDDİASI

Öte yandan forvet transferi çalışmalarını titizlikle sürdüren Konyaspor’un Başakşehir'den ayrılan Fredrik Gulbrandsen ile ilgilendiği iddia edilirken, imzaların atılmasının an meselesi olduğu belirtildi.

Süper Lig'de son 3 sezonda Başakşehir forması giyen 29 yaşındaki Norveçli santrfor, toplam 100 maça çıkarken, 18 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 1.75 boyundaki tecrübeli forvet, geçen sezon 29 maçta 5 gol, 2 asist katkısı sağlarken, 2019-20'de ise Başakşehir'le tarihi şampiyonluğu yaşayan kadronun bir parçası oldu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.