Konyaspor'da Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarında sona gelindi

Salı günü Çaykur Rizespor deplasmanına çıkacak olan Konyaspor’da hazırlıklarda sona gelindi. Günü dinlenerek ve salonda çalışarak geçiren Yeşil-Beyazlı takım yarın son çalışmasının ardından Rize’ye giderek kampa girecek.

Konyaspor'da Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarında sona gelindi

Süper Ligin 36.haftasında Çaykur Rizespor  deplasmanına çıkacak olan Konyaspor’da hazırlıklar da sona gelindi. Bugünü aktif dinlenme olarak geçiren Yeşil-Beyazlılar salonda çalıştı. Teknik Direktör İlhan Palut gözetiminde  Kayacık Tesislerinde gerçekleşen çalışmada oyuncuların morallerinin yüksek olduğu gözlendi.

Konyaspor’da  Alper Uludağ, Eray Birniçan, Marin Anicic ile Artem Kravets ve Ahmet Çalık’ın tedavilerine devam edilirken, bu oyuncuların Çaykur Rizespor maçı kadrosunda yer almayacağı belirtildi. 
Konyaspor,  Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını yarın öğlen yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Antrenmanın düz koşu ile başlayıp, teknik taktik ağırlıklı devam edeceği ifade edilirken, antrenmanın son bölümünün çift kale maç ile tamamlanacağı kaydedildi. Konyaspor son çalışmanın ardından özel uçakla Rize’ye hareket edecek ve kamp yapacağı otele geçerek maç saatini beklemeye başlayacak.

konyaspor.jpeg

‘ZOR MAÇ OLACAK’

Konyaspor Teknik Direktör İlhan Palut sık sık oyuncularıyla konuşarak, Çaykur Rizespor maçının önemine ve zorluğuna değiniyor. Tecrübeli hocanın oyuncularına, "Zor bir maç olacağı kesin. Topun kontrolü mümkün oldukça bizde kalsın ve önde oynayalım. Rakip sahada baskı istiyorum. Forvetten başlayarak, onların geriden oyun kurmasına izin vermeyelim. Bir bütün içinde oynamamız şart. Herkes, birbirine saha içerisinde yardımcı olmalı ve açıkları kapatmalı. Takım savunmasını açık bırakmadan yapmalıyız. Böyle oynarsak kazanır” dediği kaydedildi.

PALUT İLK PEŞİNDE

Öte yandan Konyaspor Teknik Direktör İlhan Palut, Rize deplasmanından 3 puanla dönerek bir ilke imza atmak istiyor. Genç teknik adam, Konyaspor’un  Rize’de oynadığı son 10 lig maçındaki galibiyet hasretine son vermek için hazırlıklarını sürdürürken, takımı da galibiyet için motive etmeye devam ediyor. Yeşil-Beyazlı takım Çaykur Rizespor ile Rize’de oynadığı 10 lig maçında 4 mağlubiyet 6 beraberlik aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.