Konyaspor’da devler ligi hesapları

Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup olan Konyaspor’da tüm hesaplar Şampiyonlar Ligi vizesi almak.

Konyaspor’da devler ligi hesapları

Fenerbahçe’ye  2-1 mağlup olan Konyaspor’da tüm hesaplar Şampiyonlar Ligi vizesi almak. Yeşil-Beyazlılar, sezonu ikinci tamamlayarak Devler Ligi gruplarına elemeler yoluyla katılmanın planlarını yaparken, hedef kalan 8 haftada puan kaybetmemek.

Şampiyonlar Ligi hedefi yolunda ilk sınavını 3 Nisan Pazar günü Konya’da Göztepe’ye karşı verecek olan Konyaspor, sonraki hafta deplasmanda Çaykur Rizespor’la karşılaşacak. Ardından Gaziantep’i misafir edecek olan İlhan Palut’un ekibi, ligin son sırasında bulunan Yeni Malatyaspor'a misafir olacak.

Yeşil-beyazlılar, sahasında sezonun ilk yarısında 4-1 mağlup ettiği Karagümrük’ü konuk edecek. Antalya deplasmanına çıkacak olan Konyaspor, ardından Hatayspor’u konuk edecek. Ligin son maçında ise lige havlu atan Beşiktaş'a konuk olacak olan Konyaspor, zorlu fikstürü en az kayıpla atlatarak ligi ikinci tamamlayarak Şampiyonlar ligine katılmak istiyor.

YÖNETİM YALNIZ BIRAKMAYACAK

Öte yandan Milli araya moralsiz giren Konyaspor’da yönetim, takımı zorlu maçlarda yalnız bırakmayacak. Göztepe galibiyetiyle camiadaki ve takımdaki havanın değişeceğini bilen yönetim, Koyuncu Grup Kayacık Tesislerine giderek oyunculara ve teknik heyete güvendiklerini gösterecek.

HABER DAİRESİ

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.