Konyaspor'da duran top çalışması

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada yarın Konya’da Keçiörengücü ile özel maçta karşılaşacak Konyaspor, son çalışmasını yaptı. İstanbul’da kursta olan Teknik Direktör İlhan Palut ise Konya’ya dönerek takımın bugün yapılan antrenmanına katıldı.

Konyaspor'da duran top çalışması

Süper Lig'de topladığı 14 puanla milli araya 6. sırada giren Konyaspor, Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Galatasaray’a konuk olacak. Teknik direktör Palut, rakiplerini yenerek bu sezon hem ilk büyük maçını kazanmayı hem de zirve yarışını sürdürmek istiyor.

Geçtiğimiz sezon İstanbul’da Galatasaray’a mağlup olduktan sonra çıktığı 12 maçı kaybetmeyen Palut, bu zorlu mücadeleyi kazanarak 4 haftalık galibiyet hasretine son vermek isterken, yenilmezlik serisini de sürdürmek amacında.

BÜTÜN VERİLER DEĞERLENDİRİLECEK

Öte yandan İstanbul’da düzenlenen UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programını tamamlayarak Konya’ya dönen  İlhan Palut, teknik ekibi ile birlikte Galatasaray’ın tüm verilerini mercek altına almaya başladı.

Bu konuda önemli bir ekibe sahip olan tecrübeli teknik adam ortaya çıkartacağı tüm verileri oyuncularıyla yapacağı toplantılarda ayrıntılı anlatacak. Sahada ise uygulamaya koyarak geri dönüşümlerini değerlendirecek.

KONYASPOR DURAN TOP ÇALIŞTI

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada yarın Konya’da Keçiörengücü ile özel maçta karşılaşacak Konyaspor, son çalışmasını yaptı.

Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Futbolcular, 5’e 2 ile devam eden antrenmanı duran top çalışması ile sona erdi.

ilhan-palut.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.