Konyaspor’da Endri Çekici alarmı! 1 maç daha 11'de oynamazsa serbest

Haftalardır süren galibiyet hasretine Galatasaray ile son veren Konyaspor’un yıldız isimlerden Endri Çekici'nin sözleşmesiyle ilgili bir detay ortaya çıktı. Çekici, bir sonraki Ümraniyespor maçında ilk 11'de yer almazsa serbest kalıyor.

Konyaspor’da Endri Çekici alarmı! 1 maç daha 11'de oynamazsa serbest

Konyaspor, teknik direktör değişikliği sonrası Süper Lig’de uzun süren galibiyet hasretine, Konya’da oynadığı Galatasaray maçıyla son verdi.

Karşılaşma sonrası Yeşil Beyazlılarda yıldız isimlerden Endri Çekici'nin sözleşmesiyle ilgili bir detay ortaya çıktı.

SERBEST KALABİLİR!

Bu sezon 15 maça çıkan Endri Çekici, 1 maç daha ilk 11'de forma giymezse sözleşmesi gereği serbest kalacak. 2+1 yıllık kontratında '25 maç ilk 11'de yer almazsa serbest kalır' ibaresi bulunan Arnavut yıldız, sıradaki Ümraniyespor maçında ilk 11'de yer almazsa söz konusu madde devreye girecek.

Konyaspor'da geçen sezon 6 gol ve 3 asistlik performansıyla takımın öne çıkan ismi olan Çekici, 25 kez ilk 11'de görev almıştı. Çekici bu sezon iki gole imza atarken 15 kez ilk 11'de forma şansı buldu.

26 yaşındaki Arnavut orta sahanın piyasa değeri Transfermarkt verilerine göre 4 milyon Euro.

Endri Çekici, Amir Hadziahmetovic'in Beşiktaş'a gitmesiyle takımın piyasa değeri en yüksek oyuncusu olarak dikkat çekiyor.

2021/09/27/endri.jpg

Konyaspor, 29 Temmuz  2021'de, MKE Ankaragücü'nde forma giyen Endri Çekiçi'yi kadrosuna katmış, Arnavut futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

2021/07/29/endri-cekici-konyasporda.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.