Konyaspor’da Fatih Özgökçen’in öncelikli hedefi mali yapı

Konyaspor Kulübü Başkanlığı için listesini hazırlayan Fatih Özgökçen’in adaylık açıklamasını Cuma günü yapması bekleniyor. Özgökçen’in öncelikli hedefinin kulübün mali yapısını güçlendirmek olduğu öğrenildi.

Konyaspor’da Fatih Özgökçen’in öncelikli hedefi mali yapı

Konyaspor’da 5 Haziran Cumartesi günü Ramada Plaza Otelde gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurulda Fatih Özgökçen güçlü bir yönetim ile göreve gelmeye hazırlanıyor.

LİSTESİNİ HAZIRLIYOR

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile şehrin yöneticilerinin desteğini alan Özgökçen’in yönetim kurulu aday listesini; sektöründe uzmanlaşmış ve Konyaspor’a katkıda bulunacak kişilerden oluşturduğu kaydediliyor.

100. YIL

Kulübün 100. yılını kutlamaya hazırlandığı dönemde güçlü ve dinamik bir kadro ile göreve gelmeye hazırlanan Fatih Özgökçen’in bu anlamlı yılda hem sportif alanda hem de sosyal ve kültürel alanda başarıları yakalamak hedefleri arasında yer alırken, öncelikli hedefin kulübün mali yapısı olduğu belirtiliyor. Özgökçen’in yeni gelir kaynaklarıyla borçlanmamak, ödeme dengesini sağlamak, sürekli gelir oluşturacak projelerle borçları düzenli ödeyebilecek bir yapı kurmayı amaçladığı belirtiliyor.

Yeni sezon planlaması için ise Fatih Özgökçen’in maliyeti yüksek ve bonservisli transferlerden uzak durarak mevcut kadroyu korumaya gideceği, ayrıca fazlalık olarak görülen yerli-yabancı oyuncuların satılarak ya da kiralanarak gelir elde edilmesini planladığı öğrenildi.

Özgökçen’in öz kaynaktan yetiştirilecek ve keşfedilecek oyuncuları parlatıp değer oluşturarak Konyaspor’un geleceğini inşa etmeyi planladığı da ifade ediliyor.

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Fatih Özgökçen’in Cuma günü basın toplantısı düzenleyerek adaylığını resmen açıklayacağı bildirilirken, 5 Haziran’a kadar görevini sürdürecek olan mevcut başkan Hilmi Kulluk, seçimin ardından görevi yeni başkana devredecek.

GENEL KURUL GÜNDEMİ

5 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurulun gündemi ise şu şekilde:

1. Yoklama ve Toplantının açılışı

2. Genel Kurul Başkanlık divanının oluşumu, (1 Başkan, 1 Başkan Vekili, 2 Üye Seçimi)

3. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması

4. Başkan, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu aday listelerinin Başkanlık Divanına teslimi

5. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun ve mali tabloların okunması, değerlendirilmesi ve ibrası

6. Denetim Kurulu Faaliyet Raporu’nun okunması, değerlendirilmesi ve ibrası

7. Tahmini bütçenin okunması, değerlendirilmesi ve kabulü

8. Gerektiğinde bütçe tadilleri yapmak için Yönetim Kurulu’na yetki verilmesi

9. Tüzük tadilatı yapılmasının görüşülerek kabulü veya reddi

10. Başkan Adaylarının konuşmaları

11. Yönetim Kurulu Başkanı (Kulüp Başkanı) ile Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Asil ve yedek üyelerinin seçimi

12. Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Kurul Delegelerinin belirlenmesi,

13. Konyaspor Kulübü Derneği için gerekli olan taşınır, taşınmaz malların satın alınması, mevcut taşınır, taşınmaz malların satılmasına veya derneğin sahibi olduğu taşınır, taşınmaz mallar üzerine rehin/ipotek, veya ayni hak tesisi hususlarında ve Derneğin amacını gerçekleştirmek ve faaliyetlerini yürütebilmek için ihtiyaç duyulması halinde Yönetim Kurulu Kararı ile nakit, kredili mal ve hizmet alımı konularında borçlanma yapabilmesi için Yönetim Kurulu’na Yetki verilmesinin ve Dernek Tüzüğümüzün vermiş olduğu yetkilerin kullanılmasının izninin görüşülmesi

14. Şirketleşmeye, Ticari Şirketler, Ticari İşletmeler veya Vakıflar kurmaya veya kurulmuş bulunanlara katılmaya, bunlardan ayrılmaya hususlarında Yönetim Kurulu’na Yetki verilmesinin görüşülmesi

15. Derneğimize ait futbol şubesinin şirketleşmesi ve Yönetim Kuruluna bu hususta yetki verilmesinin görüşülmesi

16. Dilekler ve Kapanış.

Haber Dairesi

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.