Konyaspor’da Franklin Wadja iddiası

Yeni sezona daha güçlü bir kadro ile girmek isteyen Konyaspor’da, Fransa Lig 1 ekiplerinden Lorient forması giyen Franklin Wadja ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.

Konyaspor’da Franklin Wadja iddiası

Yeni sezona daha güçlü bir kadro ile girmek isteyen Konyaspor’da, Fransa Lig 1 ekiplerinden Lorient forması giyen Franklin Wadja ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. Oyuncunun kulübü ile sözleşmesini fesih etmesini bekleyen Konyaspor’un, pürüzler giderildiğinde resmi imzayı atacağı kaydedildi.

Öte yandan Konyaspor’da tüm gözler Başkan Fatih Özgökçen ile Teknik Direktör İlhan Palut’un gerçekleştireceği toplantıya çevrildi. Gerçekleşecek olan zirvede iç ve dış transfer masaya yatırılacak.

Teknik Direktör İlhan Palut raporunda takıma orta saha, forvet ve kanatlara oyuncu isteğini bu görüşmede tekrar Başkan Özgökçen’e ileteceği öğrenilirken, bazı oyunculara gelen teklifler konusunda ise kararı yönetime bırakacağı kaydedildi. 

Yeşil-Beyazlılarda Abdülkerim Bardakçı ve Amir Hadziahmetovic’e daha önceden Süper Lig ve Avrupa kulüplerinden tekliflerin geldiği öğrenilmişti.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.