Konyaspor’da genel kurul heyecanı! Adaylığını yarın açıklıyor

Konyaspor’da başkanlık seçimine tek aday olarak gireceği konuşulan Fatih Özgökçen kameralar karşısına geçiyor. Özgökçen, yarın Selçuklu Kongre Merkezi’nde basın toplantısıyla adaylığını açıklayacak, sonra da Konyaspor Tesislerinde inceleme yapacak.

Konyaspor’da genel kurul heyecanı! Adaylığını yarın açıklıyor

Konyaspor’da 5 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul’da seçime tek aday olarak girecek Fatih Özgökçen yarın basın toplantısı düzenleyerek adaylık açıklamasını yapacak. Selçuklu Kongre Merkezi’nde basın mensupları ile bir araya geleceği kaydedilen Özgökçen’in listesini, projelerini ve hedeflerini anlatacağı öğrenildi. Toplantı sonrası Özgökçen’in Konyaspor’un kulüp binası ve Kayacık Tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulunacağı bildirildi.

GENÇ İŞ ADAMLARI LİSTEDE

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile şehrin yöneticilerinin desteğini alan Fatih Özgökçen’in güçlü ve dinamik bir yönetimle göreve gelmeye hazırlandığı kaydedilirken, listesinde genç iş adamlarının olduğu ifade edildi. Öte yandan Özgökçen’in oluşturacağı yeni yönetimde eski yönetimde görev alan birkaç ismin de daha yer alacağı belirtiliyor.

ÖNCELİKLİ HEDEF MALİ YAPI

Fatih Özgökçen’in, 100. yılını kutlamaya hazırlanan Konyaspor’daki önceliği kulübün mali yapısı. Genç başkanın yeni gelir kaynaklarıyla borçlanmamak, ödeme dengesini sağlamak, sürekli gelir oluşturacak projelerle borçları düzenli ödeyebilecek bir yapıyı Konyaspor’da kurmayı amaçladığı kaydedildi. Ayrıca gelecek sezon için de maliyeti yüksek ve bonservisli transferlerden uzak durarak mevcut kadroyu korumaya gideceği iddia edilirken, Özgökçen’in altyapıya ağırlık vereceği belirtildi.

FATİH ÖZGÖKÇEN KİMDİR?

1977 yılında Konya’da doğan Fatih Özgökçen, ilkokulu Konya Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda, ortaokul ve liseyi Konya Merkez İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1998-2002 yılları arasında Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesinde öğrenim gördü. Yüksek Lisansını Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Ana Bilim dalında tamamladı. 2003 yılından itibaren Konya’da serbest avukatlık yapıyor. Serbest avukatlık süresince çeşitli ticari şirketlerin, işletmelerin ve Kamu Kurumlarının Hukuk Müşavirliğini yaptı. 2002-2017 yılları arasında çeşitli derneklerde ve Konyaspor Futbol Kulübünde Başkan Vekilliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. Halen Kültür Bakanlığı Konya Koruma Bölge Kurulu Üyeliği görevini ifa ediyor. Aynı zamanda Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak görev yapan ve 14 Ağustos 2018 tarihinde İlbank A.Ş.’ de Denetim Kurulu Üyesi olarak göreve başlayan Özgökçen, evli ve üç çocuk babası.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum