Konyaspor’da gözler Karagümrük maçına çevrildi

Kupa maçında Erbaaspor’u 3 golle mağlup eden ve 4. tura yükselen Konyaspor’da, gözler kritik Fatih Karagümrük maçına çevrildi. Yeşil-beyazlı ekipte galibiyetten başka düşünce yok.

Konyaspor’da gözler Karagümrük maçına çevrildi

Konyaspor kupa maçında 3. Lig ekibi Erbaaspor’u 3-0 mağlup ederek moral buldu. Konyaspor’un yeni teknik direktörü Hakan Keleş, iç sahadaki ilk sınavına yedek ağırlıklı futbolcularla çıktı.

OLİVEİRA ISLIKLANDI

Karşılaşmanın ilk yarısında ortaya konan mücadele taraftarların tepkisine neden oldu. Portekizli golcü futbolcu Oliveira oyundan çıkarken ıslıklandı. 10 numaralı formayı giyen Yunus Mallı da halen beklenen çıkışı yakalayamadı. Milli futbolcu ilk yarının etkisiz isimlerinden biriydi.

konyasporda-gozler-karagumruk-macina-cevrildi-001.jpg

OYNANAN FUTBOL UMUT VERMİYOR

Konyaspor ikinci yarıdaki oyuncu değişikliklerinin ardından farkı açtı ve haftalar sonra galibiyetle tanıştı. Ancak futbolcuların sahadaki performansı gelecek adına umut vermiyor. Yedek kulübesi Süper Lig için çok zayıf kalırken, yönetimin yanlış transfer politikasının sonuçları kupa maçında bir kez daha görüldü.

GALİBİYETTEN BAŞKA ALTERNATİF YOK

Yeşil-beyazlılar takım şimdi Pazar günü oynanacak Fatih Karagümrük maçına odaklandı. Başakşehir maçından buyana galibiyete hasret kalan Konyaspor, Karagümrük maçı ile yeni bir çıkış yakalamak ve tehlike bölgesinden uzaklaşmak istiyor.

konyasporda-gozler-karagumruk-macina-cevrildi.png

BİLET FİYATLARINDA BÜYÜK İNDİRİM

Yönetim, kritik maç öncesi bilet fiyatlarını 42 liraya düşürdü. Sezon başından buyana bilet fiyatlarının yüksekliğinden şikayet eden Konyaspor taraftarının Karagümrük maçına ilgi gösterip göstermeyeceği merak ediliyor.

ÖZGÖKÇEN TARAFTARLA BULUŞACAK

Adana Demirspor maçı öncesi yaptığı açıklamalar nedeniyle eleştirilen Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, taraftarla bir araya gelecek. Sosyal medya üzerinden talepte bulunan taraftarlar arasından seçilecek 50 isim başkan Özgökçen ile görüşecek. Buluşmanın Cumartesi günü kulüp binasında basına kapalı olarak gerçekleşmesi planlanıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.