Konyaspor’da gözler tribünde

Pazartesi günü Yeni Malatyaspor’u konuk edecek olan Konyaspor’un en büyük güvencesi taraftarı olacak. Lider Trabzonspor'un gerisinde bulunan yeşil-beyazlılar, evinde oynayacağı maçı kazanarak zirve takibini sürdürmek istiyor.

Konyaspor’da gözler tribünde

Konyaspor’da  tüm gözler Pazartesi günü oynanacak Yeni Malatyaspor maçına çevrildi. Lig lideri Trabzonspor'un 13 puan gerisinde bulunan Konyaspor, evinde oynayacağı maçı kazanarak zirve takibini sürdürmek istiyor.

konyaspor-001.jpg

Konyaspor’un zirve yarışını sürdürmesi açısından bu maçtan çıkacak sonuç büyük önem taşırken, yeşil-beyazlılar bu maçta saha ve taraftar desteğini de kullanarak galibiyete uzanmak istiyor. Gaziantep’te alınan kötü sonuca rağmen ligde 2’inci basamakta yer alan ve geriye düşmek istemeyen Konyaspor’da taraftarlar, yenilgiye rağmen maç biletlerine büyük ilgi gösteriyor.

konyaspor-003.jpg

Pazartesi akşamı saat 20.00'da başlayacak olan dev maçta izleyenlerin gözleri bir yandan saha içinde, bir yandan da tribünlerde olacak. Yeşil-beyazlı tribünlerin, Gaziantep maçı sonrası "Yol kazası" diyen teknik direktör İlhan Palut’a, Yeni Malatyaspor maçında tam destek vermesi bekleniyor.

3.jpg

Öte yandan Konyaspor-Yeni Malatyaspor maçı için şu ana kadar 15 bine yakın biletin satıldığı öğrenilirken, taraftarlar yönetimin başlatmış olduğu “Yeşil Tribün” projesine de yoğun ilgi gösteriyor. Maç gününe kadar tribünlerin tamamen dolması beklenirken, Konyaspor yönetimi de taraftara çağrıda bulunarak bu zorlu karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmamalarını tribünleri doldurmalarını istedi.

4.jpg

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.