Konyaspor'da Göztepe hazırlıkları başladı! Alper sürprizi

Göztepe ile karşılaşacak olan Konyaspor, iki günlük izin sonrasında yapılan antrenmanla hazırlıklarına başladı.

Konyaspor'da Göztepe hazırlıkları başladı! Alper sürprizi

Süper Lig'in 40. haftasında Göztepe’ye konuk olacak olan Konyaspor’da maçın hazırlıkları bugün akşam üzeri yapılan antrenmanla başladı. Teknik patron İlhan Palut ilk çalışma öncesinde futbolcularıyla toplantı yaptı. Palut, Karagümrük galibiyetiyle oyuncularını tebrik ederken, tüm sezonun finali olacak bir maça çıkacaklarını söyledi.

"HER MAÇIN HİKAYESİ FARKLIDIR"

İlhan Palut oyuncularına, “İyi durumdayız ama her maçın hikayesi farklıdır. Karagümrük karşısında çok iyi oynadık ve istediğimiz 3 puanı aldık. Ama bu maç geride kaldı. Cumartesi günü çok kritik bir maça çıkacağız. Bir sezonun finali olabilecek bir karşılaşma olacak. Herkes sahada görevine tam olarak motive olmalı. Oyunda inisiyatif bizde olmalı. Erken gol her zaman iyidir. Ama olmazsa oyun disiplininden vazgeçmeyeceğiz” diye konuştu.

‘ARTIK KONYASPORDAYIZ’

Öte yandan bir dönem Göztepe’de teknik direktörlük görevi yapan İlhan Palut, İzmir’de güzel günler yaşadığını, ancak Konyaspor’da olduğunu söyledi. Palut, “Bir dönem Göztepe’de görev yaptık. Güzel günlerimiz oldu. Ama şimdi Konyaspor’dayız. Takımımızın başarısı için elimizden geleni yapacağız." dedi.

TURNUVA MAÇLARI YAPILDI

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, Yeşil-Beyazlı futbolcular, iki gruba ayrılarak pas çalışması yaptı. Pas ağırlıklı dar alanda yapılan maçla süren antrenmanın son bölümünde takıma ayrılan futbolcular, turnuva  maçları oynayarak çalışmayı tamamladı. Konyaspor, Göztepespor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çalışma ile devam edecek.

ALPER TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Öte yandan Konyaspor'da Alper Uludağ sevinci yaşanıyor. Sivasspor maçında sakatlanan ve sahalardan 6 ay uzak kalan Yeşil-Beyazlı ekibin orta saha oyuncusu Alper Uludağ, Göztepe maçı antrenmanında takımdan ayrı fizyoterapist Arif Yıldırım yönetiminde çalıştı. Uzun bir sakatlık dönemi geçiren genç oyuncu sahalara dönmek için sabırsızlandığını kaydetti.

alper-uludag.jpeg

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.