Konyaspor’da gündem başkanlık seçimi

Konyaspor’da mevcut yönetim Fatih Karagümrük maçı sonrası görevi bırakma kararı almıştı. Kongreye 1 hafta gibi kısa bir süre kaldı ancak ortada ne bir başkan adayı ne de liste var.

Konyaspor’da gündem başkanlık seçimi

Konyaspor’daki belirsizlik taraftarları tedirgin ediyor. Süper Lig’de tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan yeşil-beyazlı takımdaki kriz yönetimin Olağanüstü Genel Kurul kararı ile zirve yapmıştı.

Fatih Özgökçen, 5 Kasım’da oynanan ve 1-1 sonuçlanan Fatih Karagümrük maçının hemen akabinde yönetim kurulunu toplayarak görevi bırakma kararı aldı.

GENEL KURUL YAKLAŞIYOR

O tarihten itibaren Konya spor camiasında, Konyaspor Kulübü’nün yeni başkanı kim olacak sorusuna yanıt aranıyor.

Kulislerde Ahmet Şan ve Ekrem Coşkun isimleri geçiyor ancak henüz adaylık açıklaması yapan kimse yok. Mevcut yönetimde yer alan isimlerinde yola devam edip etmeyeceği belirsiz.

KONYASPOR SAHİPSİZ Mİ KALACAK?

Konyaspor’da olağanüstü genel kurul 20 Kasım Pazartesi günü yapılacak. Başkan adaylığı konusunda önümüzdeki hafta içinde bazı gelişmeler yaşanabilir, aksi halde yeşil beyazlı takımı çok daha zor günler bekliyor.

NALÇACILILAR AÇIKLAMA YAPTI

Taraftar grupları da bu konudaki endişelerini dile getirdi. Nalçacılılar Taraftarlar Derneği sosyal medya hesabından ‘Camiamızın Dikkatine’ başlığı ile bir açıklama yaptı.

Paylaşımda; Konyaspor’da 20 Kasım’da yapılacak genel kurul öncesi başkan adaylarının adaylıklarını ve listelerini bir an önce kamuoyuna açıklamaları ve seçimin ilk turda neticelendirilmesinin önemine işaret edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.