Konyaspor'da hazırlıklar tamam! Hedef 3 puan

Konyaspor, Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 23. haftasında oynayacağı Altay maçının hazırlıklarını tamamladı. Yeşil beyazlılarda tek hedef 3 puan...

Konyaspor'da hazırlıklar tamam! Hedef 3 puan

Süper Lig'de Trabzonspor'un ardından ikinci sırada bulunan Konyaspor, pazar günü zorlu bir maça çıkacak. 

Lider Trabzonspor ile aradaki puan farkını indirmek isteyen yeşil beyazlılar İzmir deplasmanı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde yapılan antrenmanda maçın taktiği son kez çalışıldı. 

ALTAY-KONYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

23 Ocak Pazar günü Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak mücadelede hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak.

KONYASPOR'DA 2 FUTBOLCU CEZALI

Süper Lig'in 22. haftasında Konya'da oynanan Adana Demirspor maçında sarı kart gören Amar Rahmanovic ve Nejc Skubic Altay maçında forma giyemeyecek. Teknik Direktör İlhan Palut'un bu maçta yeni transfer Amilton'a da şans vermesi bekleniyor.

ALTAY 15 MAÇTIR GALİBİYETE HASRET

Ligde son galibiyetini 7. haftada Beşiktaş karşısında alan Altay, daha sonra çıktığı 15 müsabakada 3 beraberlik ve 12 yenilgi yaşadı. Siyah-beyazlı ekipte Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Andre Poko'nun yanı sıra, sakatlığı süren Serge Aka yarın forma giyemeyecek.

Altay'da sakatlıkları bulunan Cebrail Karayel, Eric Björkander ve Thaciano Da Silva’nın durumları ise yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.

KONYASPOR'UN İZMİR'DE GALİBİYETİ YOK

Ligin ilk yarısında Konya'da oynanan maçta rakibini 3-1 mağlup eden Konyaspor, Altay'la Süper Lig'de çıktığı 9 müsabakada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı.

Bu maçlarda 17 gol atan Konyaspor kalesinde 14 gol gördü. Yeşil beyazlı ekip, İzmir'deki 4 müsabakada da rakibine mağlup oldu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.