Konyaspor’da hedef 3’te 3

Pazar günü deplasmanda Göztepe’ye konuk olacak olan Konyaspor’da hedef sahadan 3 puanla ayrılarak galibiyet serisini devam ettirmek.

Konyaspor’da hedef  3’te 3

Süper Ligin 12.haftasında Pazar günü deplasmanda Göztepe’ye konuk olacak olan Konyaspor’da hedef sahadan 3 puanla ayrılarak galibiyet serisini devam ettirmek.

Kayserispor ve Fenerbahçe engellerini kayıpsız geçerek zirve yarışına ortak olan yeşil-beyazlılar, Göztepe engelini de puan kaybetmeden geçmenin hesaplarını yaparken, moraller yüksek. Konyaspor’da Mısırlı oyuncu Ahmed Hassan’ın dışında eksik oyuncu bulunmazken, sakatlığını atlatan Amir’in ise bu maçta forma giymesi bekleniyor.

İZMİR'DE ÇALIŞTI

Konyaspor, Göztepe maçı için sabah saatlerinde geldiği İzmir’de hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Altay Gaziemir Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. 5’e 2 ile devam eden antrenmanı futbolcular, taktik çalışma ile sonlandırdı.

“HER MAÇIN DEĞERİ AYNIDIR”

Teknik direktör İlhan Palut, antrenman öncesinde oyuncuları ile kısa bir toplantı yaptı. Genç teknik adam oyuncularını rehavet konusunda uyardı. Palut "Her maç üç puan, birinin diğerinden daha fazla önemi yok. Ancak bu maçta alınacak galibiyet, bizim milli araya daha moralli daha güvenli girmemizi sağlayacak” dediği kaydedildi.

konyaspor-003.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.