Konyaspor’da hedef 42

Konyaspor, ligin 20. haftasında yarın Sivasspor'u konuk edecek. Yeşil-beyazlılarda hedef zorlu mücadeleyi kazanarak puanını 42’ye çıkarmak.

Konyaspor’da hedef 42

Süper Lig'de ikinci yarı heyecanı Trabzonspor-Yeni Malatyaspor maçıyla başladı. Konyaspor, ligin 20. haftasında yarın Sivasspor'u konuk edecek.

Yeşil-beyazlılar bugün teknik direktör İlhan Palut gözetiminde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.

Öte yandan ligin ikinci yarısına 39 puanla 2. sırada giren Konyaspor, zorlu mücadeleyi kazanarak galibiyet serisini 5 maça çıkarmak istiyor. Yeşil-beyazlılar ligin ilk yarısının son 4 maçında sahadan 3 puanla ayrılmıştı. 39 puanda olan Konyaspor, bu maçı kazanması halinde puanını da Konya’nın plaka numarası olan 42’ye yükseltecek.

M'POKU SİVASSPOR MAÇINDA YOK

Öte yandan Konyaspor'da hafta boyunca takımdan ayrı çalışan Jose M'Poku, Sivasspor maçında forma giyemeyecek. Ciddi bir durumu olmayan Kongolu oyuncunun, Başakşehir maçında kadroda olması beklenirken, 6 oyuncu ise ceza sınırında yer alıyor.

Yeşil-beyazlılarda kaleci Sehic, Skubic, Amir, Amar, Bytyqi ve Sokol Cikalleshi kart sınırında olan oyuncular. Bu isimler zorlu Sivasspor maçında sarı kart görmeleri halinde deplasmanda oynanacak Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.