Konyaspor'da iki futbolcunun ismi transfer gündeminden düşmüyor

Konyaspor’un genç futbolcuları Amir Hadziahmetovic ve Abdülkerim Bardakçı, ara transfer dönemi yaklaşırken orta saha ve stoper arayışı içinde olan Süper Lig ve Avrupa kulüplerinin gündeminde olmaya devam ediyor.

Konyaspor'da iki futbolcunun ismi transfer gündeminden düşmüyor

Süper Lig’de zirve mücadelesi veren Konyaspor’da iki futbolcunun ismi transfer gündemden düşmüyor.

Yeşil-beyazlı ekibin genç oyuncuları Amir Hadziahmetovic ve Abdülkerim Bardakçı, ara transfer dönemi yaklaşırken orta saha ve stoper arayışı içinde olan Süper Lig ve Avrupa kulüplerinin gündeminde olmaya devam ediyor.

BEŞİKTAŞ'IN ABDÜLKERİM ISRARI 

Geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş'ta gözler ocak ayına çevrildi. Savunmaya takviye yapmak isteyen siyah beyazlıların, Galatasaray ve Trabzonspor’un da istediği iddia edilen Konyaspor’un stoperi Abdülkerim Bardakcı'yı transfer etmek için ısrarını sürdürdüğü öğrenildi. Deneyimli savunmacı için kısa süre içinde Konyaspor ile pazarlıkların başlayacağı iddia edildi.

AMİR İÇİN ANDERLECHT DEVREDE

Konyaspor'da geçen sezondan bu yana gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Bosnalı oyuncu Amir Hadziahmetovic için de Belçika’dan ve İtalya’dan taliplerin olduğu ileri sürüldü.

Lig başlamadan önce yeni sözleşme imzalayan Amir Hadziahmetovic’e Belçika ekibi Anderlecht ve İtalyan kulübü Udinese’nin talipli olduğu kaydedildi. Konyaspor’un oyuncunun bedelini 5 milyon Euro olarak belirlediği de gelen bilgiler arasında...

RESMİ TEKLİF YOK

Öte yandan Konyaspor yönetimi iki oyuncu için resmi bir açıklama yapmazken, Yeşil-beyazlı ekibin başkanı Fatih Özgökçen, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Resmi olarak soruyorsanız bir kulüp başkanı olarak bana gelmiş bir şey yok ama duyuyoruz, duyumlar oluyor. Resmi bir teklif geldiği zaman biz burada Konyaspor’un menfaatlerini göze alarak bir değerlendirme içerisine gireriz" ifadelerine yer vermişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.