Konyaspor’da İlhan Palut damgası

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, yeşil-beyazlıların son 5 yılında görev alan teknik adamlar arasında en iyi çıkışa imza atan isim oldu.

Konyaspor’da İlhan Palut damgası

Süper Lig'de lider Trabzonspor’un 9  puan gerisinde zirve mücadelesi veren Konyaspor’da, Teknik Direktör İlhan Palut, önemli bir başarıya imza atmış durumda.

Yeşil-beyazlı takım ligde 36 puanla  ikinci sırada yer alarak, Palut yönetiminde zirve yarışını sürdürmeye devam ediyor. Genç teknik adam ise bu sezon çıktığı 18 lig maçında 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak lige damgasını vurdu.

ilhan-palut.jpg

SON 5 YILIN EN İYİ ÇIKIŞINI YAPTI

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, yeşil-beyazlı kulübün son 5 yılında görev yapan 6 teknik adam içeresinde en iyi çıkışı yapan isim oldu. Genç teknik adam süper lig kariyerinde en iyi maç başına puan ortalaması yakaladı.

İsmail Kartal (1.38) Bülent Korkmaz (1.23), Aykut Kocaman (1.07),Rıza Çalımbay (1.43), Sergen Yalçın (1.50), Mustafa Reşit Akçay (1.00)  gibi yeşil-beyazlı takımda son 5 yıl içinde görev yapan teknik adamlar arasında en iyi çıkışı yapan İlhan Palut, 2.00 ile maç başına en iyi puan ortalamasını tutturdu.

konyaspor.jpg

SÜPER LİG'İN EN İYİ SERİSİNİ YAKALADILAR

Konyaspor ve Trabzonspor bu sezon Süper Lig'de en iyi seriyi yakalayan takımlar oldu. Yeşil-beyazlılar, son 3 haftada kazanarak çıkışını sürdürdü.

Konyaspor, kendi sahasında Yeni Malatyaspor ile 0-0’lık beraberliğinin ardından Fatih Karagümrük’ü  İstanbul’da 4-1, sahasında Antalyaspor’u 1-0 ve Hatayspor’u deplasmanda 3-1 mağlup ederek 3 maçtan 9 puan çıkardı. Yeşil-beyazlılar, bu sezon  ligin 10 ile 13. haftalar arasında ise 4 maçlık galibiyet serisi yakalarken, iç sahada ise 15 maçtır kaybetmiyor.

3-001.jpg

 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.