Konyaspor’da İlhan Palut farkı

Yeşil-Beyazlı ekibin genç teknik direktörü İlhan Palut, 94 gün görev yaptığı Konyaspor’da 19 maçta 26 puan toplayarak başarılı bir grafik çizdi.

Konyaspor’da İlhan Palut farkı

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, 94 gün görev yaptığı yeşil-beyazlı takımda başarılı bir performans sergiledi. Genç teknik adam Konyaspor’un başında çıktığı 19 maçta 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

Palut, bu maçlarda 26 puan toplarken,1.37 maç başı puan ortalaması tutturdu. Öte yandan Yeşil-Beyazlı takımın teknik patronu İlhan Palut, Antalyaspor maçı ile birlikte Süper Lig'deki antrenörlük kariyerindeki 59. maça çıktı.

İlhan Palut, bu sezon en farklı galibiyetini ligin 39.haftasında Konya’da oynanan Karagümrük karşısında 5-1’lik skorla alırken, en farklı yenilgilerini ise ligin 36.haftasında 5-3’lük skorla Çaykur Rizespor ve Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında 4-3’lük skorlarla aldı.  

Öte yandan Genç teknik adam bu başarısıyla İsmail Kartal’ı da geride bıraktı. İsmail Kartal çıktığı 22 lig maçında 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 24 puan toplarken 30 puan kaybetmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.