Konyaspor’da İlhan Palut mağlubiyeti değerlendirdi

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Başakşehir mağlubiyetini değerlendirdi. Yeşil-beyazlı ekibin genç teknik adamı, zor bir karşılaşma olduğunu belirtirken, ikinci sıranın daha gerçekçi bir hedef olduğunu söyledi.

Konyaspor’da İlhan Palut mağlubiyeti değerlendirdi

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Başakşehir mağlubiyetini değerlendirdi. Yeşil-beyazlı ekibin genç teknik adamı, zor bir karşılaşma olduğunu söyledi.

İyi bir takım olduklarını ifade eden Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, “Oyuncularımız taktik disipline bağlı kaldılar, son maçlarda futbolun kırılma anları aleyhimize işliyor. Biz iyi bir takımız paniğe kapılacak, eyvah edecek bir durum yok. Biz, oyunun büyük bölümünde istediğimiz gibi oynadık. Başakşehir gibi dominant bir takıma oyunu bırakmadık. Üçüncü bölgede daha agresif hücum edebilirdik. Başakşehir'in bir reaksiyonla başlayacağını biliyorduk. Orada 1-0 götürebilseydik avantajlı olacaktık.” diye konuştu.

"Hedef ikinciliği korumak diyebilir miyiz?" sorusuna ise Palut, “Diyebiliriz. Artık şampiyonu belirleyecek tek takım var. O da Trabzonspor. Çok büyük hatalar yapmazlarsa, üst üste savrulma yaşamazlarsa -ki, şu anda öyle görüntüleri yok. İkincilik daha gerçekçi hedef gibi." dedi.

Palut, maçın bitiş düdüğü sonrası yaşanan tartışmayla ilgili olarak ise "Bizim sitemimiz oyunun akması içindi. Başakşehir yenebilir ancak her ofsayt 40, aut 35, her korner 40 saniye. Değişiklikler son derece yavaş. Oyun aksın istedik, diğer durumlar bizde kalsın."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.