Konyaspor’da İlhan Palut rüzgarı

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, performansıyla adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon Konyaspor ile çıktığı 18 lig maçında 7 galibiyet 8 beraberlik alan Palut, 2021-2022 sezonuna da galibiyetle başladı.

Konyaspor’da İlhan Palut rüzgarı

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, performansıyla adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon ligin 24. haftasında İsmail Kartal’ın ardından Konyaspor’un başına geçen Genç teknik adam yakaladığı başarı ile adından söz ettiriyor.

Palut, geçtiğimiz sezon Konyaspor ile çıktığı 18 lig maçında 7 galibiyet 8 beraberlik alarak, 1.45 puan ortalamasıyla önemli bir başarıya imza attı. İlhan Palut, o sezon 25. hafta 24 puanla 15. sırada aldığı yeşil-beyazlı ekibi, 18 karşılaşma sonunda 50 puanla 11'inciliğe taşımayı başarırken lig tarihinde de ikinci kez en fazla puan toplama başarısını takımına sağladı.

Genç teknik adam geçtiğimiz sezon yakaladığı bu başarısını yeni sezonda da sürdürüyor. İlhan Palut ligin ilk haftasında deplasmanda Sivasspor’u 1-0’lık skorla geçerek önemli bir galibiyete de imza atarken, Sivasspor’un 19 maçlık yenilmezlik serisine de son verdi. Ayrıca genç teknik kazanılan 3 puanla Konyaspor’un 10 maçlık galibiyet hasretine de son vermiş oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.