Konyaspor’da ilhan Palut rüzgarı esiyor

Süper Lig'de zirve yarışını sürdüren Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut ile ligde çıktığı son 4 maçı da kaybetmedi.

Konyaspor’da ilhan  Palut rüzgarı esiyor

Süper Lig'in 13’üncü haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u 3-0 yenerek zirve yarışını sürdüren Konyaspor, teknik direktör İlhan Palut ile kaybetmiyor.

Yeşil-beyazlılar, geçen sezonun 24’üncü haftası sonrasında göreve getirilen İlhan Palut yönetiminde 31 lig maçına çıktı. Konyaspor, bu karşılaşmalarda 13 galibiyet, 13 beraberlik, 5 mağlubiyet elde ederek, başarılı bir grafik ortaya koydu.

285 gündür Konyaspor’un başında bulunan genç teknik adam, bu sezon ise 13 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 26 puan topladı.

SERGEN YALÇIN, FATİH TERİM VE PEREİRA’YI GERİDE BIRAKTI

Öte yandan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, göreve başladığı günden itibaren gelinen süreçte Süper Lig'in en iyi maç başına puan ortalamasını elde eden isim oldu. Palut, şampiyonluk mücadelesi veren takımların teknik patronları Fatih Terim, Sergen Yalçın ve Vitor Pereira’yı geride bıraktı.

Palut, bu sezon 13 maçta 2.00 puan ortalaması elde ederken, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın 13 maçta takım başında yer aldıkları müsabakalarda Terim 1.62, Sergen Yalçın ise 1.67 maç başına puan ortalaması elde etti. Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira ise 13 maç’ta 1.77 ortalama yaptı.

ilhan-palut.jpg

PALUT, YENİ BİR REKORA DAHA İMZA ATMAK İSTİYOR

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, ligin 14’üncü haftasında Gaziantep Futbol kulübü karşısında sahadan galibiyetle ayrılması durumunda, kariyerinin en iyi serisini yakalayacak.

Geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor’u yenerek 4 maçlık galibiyet rekorunu elde eden Palut, 28 Kasım Pazar günü Gaziantep ekibi ile oynanacak olan maçtan 3 puanla ayrılması halinde 4 maçlık galibiyet serisini de geride bırakarak yeni bir rekor daha kırmış olacak. Tecrübeli teknik adam daha önce Hatayspor’da görev yaptığı süreçte 4 maçlık galibiyet serisi elde etmişti.

6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.