Konyaspor'da İlhan Palut'tan 3 futbolcusuna önemli uyarı

Pazar günü Çaykur Rizespor’u konuk edecek olan Konyaspor öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör İlhan Palut, kart sınırındaki Abdülkerim, Ahmet Çalık ve Bytygi'ye uyarılarda bulundu.

Konyaspor'da İlhan Palut'tan 3 futbolcusuna önemli uyarı

Süper Ligin 13’üncü haftasında 21 Kasım Pazar günü Çaykur Rizespor’u konuk edecek olan Konyaspor öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda, milli takımlardan dönen oyuncular İbrahim Sehic, Amir Hadziahmetovic, Endri Çekici de yer aldı.

Isınma hareketleri ile başlayan antrenman 5’e 2, çabukluk ve tempolu koşu ile devam etti. Futbolcular, antrenmanı şut çalışması ile sonlandırdı.

konyaspor-001.jpg

PALUT’TAN SARI KART UYARISI

Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Konyaspor’da Abdülkerim Bardakçı, Ahmet Çalık ve Zymer Bytyqi sarı kart sınırında. Bu oyuncuların cezalı duruma düşmesi halinde yeşil-beyazlılar, Gaziantep deplasmanında özellikle stoper mevkiinde kriz yaşayabilir.

6.jpg

Teknik Direktör İlhan Palut, oyuncularını kart görmemeleri konusunda uyardı. Palut’un “Tahriklere kapılmayın, sadece işinize odaklanın.” sözleriyle ikaz ettiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.