Konyaspor’da imzalar atıldı

Konyaspor ile yeni sezonda isim ve forma göğüs sponsoru olacak "arabam.com" arasındaki anlaşma bugün yapılan imza töreni ile resmileşti.

Konyaspor’da imzalar atıldı

Konyaspor ile yeni sezonda isim ve forma göğüs sponsoru olacak "arabam.com" arasındaki anlaşma bugün yapılan imza töreni ile resmileşti.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Basın Toplantı Odasında düzenlenen imza törenine Konyaspor Kulübü Başkanı  Fatih Özgökçen ve arabam.com Yönetim kurulu Başkanı Mustafa Say katıldı. arabam.com ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Konyaspor’da, Başkan Fatih Özgökçen, en az sportif başarı kadar maddi ve ekonomik alandaki istikrarın da önemli olduğunu belirtti. Arabam.com ailesine teşekkür eden Başkan Özgökçen, “Sponsorluk konusunda kulübümüze ciddi bir teveccüh söz konusu.  arabam.com’dan gelen teklif için rakam açıklamak doğru değil ama camiamızı tatmin eden bir rakamda anlaştık. Konya’nın değerlerine sahip çıkmamız gerekiyor. Biz Konya’dan birlik ve beraberlik bekliyoruz.  Arabam com ailesine teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlı olur” dedi.

Arabam.com Yönetim kurulu Başkanı Mustafa Say ise Konya’da olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Sizinle bu gün beraber olmaktan mutluluk içindeyiz. Bizim için çok güzel ve önemli.bir gün. Ilab Holding grubu olarak uzun zamandır Türk sporunu takip eden bir holding. Ve bu günkü imzayla da bu durumu taçlandıracağız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.