Konyaspor'da Jevtovic ve Miya defteri kapandı

Konyaspor'da Marko Jevtovic ve Miya ile ilgili son karar verildi. Yeşil beyazlı ekip iki futbolcu ile de ipleri kopardı.

Konyaspor'da Jevtovic ve Miya defteri kapandı

Konyaspor Kulübü, Teknik Direktör İlhan Palut'un gelecek sezon kadroda görmek istediği Marko Jevtovic ile parasal noktada anlaşmaya varamadı. Teklif edilen ücreti az bulan Sırp oyuncunun transfer defteri kapatıldı. 

Jevtovic ile yollarını ayıran Konyaspor yönetimi orta saha için girişimlerini sürdürüyor. Yeşil beyazlı yönetim Ankaragücü’nde forma giyen Alper Potuk ile temaslarını sürdürüyor. Bir çok konuda anlaşmaya varılan oyuncu ile ufak pürüzlerin kaldığı belirtildi. Tecrübeli oyuncu ile bir problem yaşanmazsa imzanın bir kaç gün içinde atılacağı kaydedildi. Öte yandan Konyaspor’da sağ kanat için Erzurumspor’da forma giyen Emrah Başsan ismi ön plana çıktı. Bu futbolcu ile temas halinde olan yeşil-beyazlıların ilk görüşmede olumlu cevap aldığı kaydedildi. 

Yabancı kontenjanının yeni sezondan itibaren düşecek olması nedeniyle yerli isimlere ağırlık veren Konyaspor’da, transferi gündemine gelen bir diğer futbolcu ise Bursaspor’dan Onur Atasayar oldu. Yeşil-beyazlı transfer komitesinin 26 yaşındaki sol bek Onur Atasayar ile görüştüğü iddia edildi. Yeşil-Beyazlı yönetimin Alanyasporlu Ceyhun Gülselam ile de görüştüğü belirtildi.

MIYA KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR

Öte yandan gelecek sezon teknik direktör İlhan Palut'un takımda olmasını istemediği Miya ile de yollar ayrıldı. Bu futbolcu ile her konuda anlaşıldığı ve kendisine kulüp bulması noktasında yardımcı olunacağı öğrenildi. Konyaspor yönetimi Alper ve Eray ile de anlaşmaya varırken bu oyunculara bir kaç gün içinde imza artıracağı belirtildi.

MARCO FOSSATİ İDDİASI

Diğer taraftan Konyaspor’un ismi İtalya Serie B'den Monza'nın 28 yaşındaki ön liberosu Marco Fossati ile anılıyor. Orta sahayı zenginleştirebilmek için girişimlerini sürdüren Yeşil-Beyazlılar'da Ankaragücü'nden Alper Potuk için bütçe hazırlığını tamamlayan transfer komitesinin Monza'nın (İtalya Serie B) 28'lik forveti Marco Fossati'yi incelemeye aldığı kaydedildi. Monza'nın 28 yaşındaki ön liberosu için Hırvatistan'dan Hajduk Split ve Osijek takımlarının da devrede olduğu kaydedildi. İtalyan gazeteci Nicolo Schira, sosyal medya hesabından 3 kulübün de transferde istekli olduğunu; Hajduk Split'in ön libero oyuncusuna 3 yıllık teklif yaptığını iddia etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.