Konyaspor’da kadro dışı bırakılan iki isme af çıkacak mı?

Konyaspor’da alacakları nedeniyle kulübe ihtar çeken ve kadro dışı bırakılan Cikalleshi ve kaleci Bernardoni’ye af çıkacak mı? Yönetimin iki futbolcuyla ilgili alacağı karar merak ediliyor.

Konyaspor’da kadro dışı bırakılan iki isme af çıkacak mı?

Konyaspor’da Galatasaray maçı öncesi Sokol Cikalleshi ve Fransız kaleci Paul Bernardoni yönetim tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Alacakları nedeniyle kulübe ihtar çeken iki oyuncuyla ilgili yönetimin nasıl bir karar alacağı merak konusu oldu.

Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada; “Oynamayan iki oyuncumuz için de bir karakter koymamız gerekiyordu, gereken yapıldı. Kimse Konyaspor’dan üstün değildir” ifadelerini kullanmıştı.

konyasporda-kadro-disi-birakilan-iki-isme-af-cikacak-mi.jpg

AF KARARI ÇIKAR MI?

Cikalleshi ve Bernardoni'nin durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Futbolcularla yapılacak görüşmede camiadan özür dilemeleri halinde yönetimin 'af' konusunu gündemine alabileceği ileri sürüldü.

konyasporda-kadro-disi-birakilan-iki-isme-af-cikacak-mi-001.jpg

ARA TRANSFER DÖNEMİ 11 OCAK’TA BAŞLIYOR

Konyaspor yönetimi ara transfer döneminde öncelikle forvet transferini bitirecek. Calvo’nun takımından ayrılma durumuna göre, defansa da takviye yapılacak. Fenerbahçe’den Umut Nayir ve Samet Akaydın için görüşmeler sürüyor.

İMZALAR İSTANBULSPOR MAÇI SONRASI

Başkan Ömer Korkmaz ve Sportif Direktör Ali Çamdalı’nın transferler için yoğun bir mesai içinde. Yönetimin İstanbulspor maçına kadar en az 2 transferi açıklamayı hedeflediği, ancak imzaların bu maç sonrasına kalabileceği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.