Konyaspor’da karar verildi

Konyaspor’da Pazar günü Göztepe ile oynanacak zorlu mücadelede Mısırlı oyuncu Ahmed Hassan’ın takımdaki yerini alamayacağı öğrenildi.

Konyaspor’da karar verildi

Süper Ligin 12.haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Konyaspor’da hazırlıklar tamamlanırken, İzmir yolculuğu yarın başlayacak. Yeşil-beyazlılar yarın sabah uçakla İzmir’e giderek 2 gün kampa girecek.

GÖZTEPE KADROSUNA DAHİL EDİLMEDİ

Öte yandan yeşil-beyazlılarda  zirve yarışı için büyük önem taşıyan maç öncesi Mısırlı oyuncu Ahmed Hassan’ın takımdaki yerini alamayacağı öğrenildi.

Fenerbahçe maçı öncesinde idmanda sakatlanan ve zorlu maç öncesi kadrodan çıkartılan yıldız oyuncunun tedavisine başlanmış ve takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürüyordu. Hassan’ın Göztepe maçında takımdaki yerini alıp almayacağı bugün yapılan antrenmanda netlik kazandı. Sağlık ekibin raporu doğrultusunda teknik direktör İlhan Palut’un Mısırlı oyuncuyu riske etmeyerek Göztepe maçı kafilesine dahil etmediği öğrenildi.  

28 yaşındaki oyuncunun ligin 13.haftasında Konya’da oynanacak olan Çaykur Rizespor maçına kadar hazır olacağı kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.