Konyaspor’da kombineler genel satışa çıkıyor

Konyaspor’da kombineler yarın saat 11.00 itibariyle genel satışa sunulacak. Kombine alacak taraftarların Passolig kart vizelerinin güncel olması gerekiyor.

Konyaspor’da kombineler genel satışa çıkıyor

Konyaspor'un Süper Lig 2024-25 sezonunda iç sahada oynayacak karşılaşmalarda geçerli olacak kombine bilet fiyatları daha önce açıklanmıştı.

Mevcut kombine kart sahipleri için 24 Haziran’da başlayan yüzde 25 indirimli ön satışlar yarın sona erecek.

1 Temmuz 2024 Pazartesi günü ise saat 11.00’den itibaren genel satış başlayacak.

PASSOLİG LİG KARTINIZ HAZIR MI?

Kombine alacak taraftarların Passolig kart vize tarihleri, 31 Mayıs 2025 sonrasına kadar güncel olması gerekiyor.

Bilet fiyatları, Süper Lig 2024-25 sezonu boyunca sabit kalacak. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’la oynanacak maçlarda bilet fiyatı artacak ve müsabakanın oynanacağı hafta duyurulacak.

konyasporda-kombineler-genel-satisa-cikiyor.jpg

Öğrenciler kombine genel satış döneminde belgelerini stadyum Passolig gişesine ibraz etmeleri şartıyla yüzde 20 indirimden faydalanabilecek. Bu kampanya, 25 yaş ve altı öğrenciler için geçerli olacak.

Süper Lig 2024-25 Sezonu kombineleri, Ziraat Türkiye Kupası’nda da geçerli olacak. ZTK maçlarında açılmayan tribünler olması durumunda kombine sahiplerine, aynı kategoride bilet tanımlaması yapılacak.

Kombine bilet transfer sayısı 6 ile sınırlandırılırken, kombine kart sahipleri, BJK, FB ve GS karşılaşmalarında bilet transferi yapamayacak.

Kombine kart sahiplerine Konya Store mağazalarında yüzde 10 indirim uygulanacak.

konyasporda-kombineler-genel-satisa-cikiyor-001.jpg

E-BİLET KULLANIM SÜRESİ NASIL UZATILIR?

Passolig kartınızın yıllık e-bilet kullanım süresini uzatarak maç bileti satın alma ve stadyumlara giriş hakkınızı devam ettirebilirsiniz.

Kartınızın E-Bilet Kullanım Süresini, tercihinize göre hemen Passolig kartınızı ya da başka kredi kartınızı kullanarak internet üzerinden uzatabilirsiniz.

Ayrıca mobil ödeme seçeneğini kullanarak Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone hatlı telefonlarınızdan tek bir SMS göndererek, e-bilet kullanım sürenizi uzatabilirsiniz.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.