Konyaspor'da kritik maçın hazırlıkları tamamlandı! Hedef 3 puan

Süper Lig’de son 6 haftada puan kayıpları yaşayan Konyaspor yarın Karagümrük’ü konuk edecek. Yeşil-Beyazlılar, bu maçtan başlayarak sezon sonuna kadar kayıpsız gitmek istiyor.

Konyaspor'da kritik maçın hazırlıkları tamamlandı! Hedef 3 puan

Konyaspor, Süper Lig'in 39. haftasında yarın Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut yönetimindeki antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından gruplar halinde dar alanda pas oyunu oynayan yeşil-beyazlılar, antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışmalar yaptı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Yeşil beyazlılarda sarı kart cezalısı Artem Kravets’in yanı sıra tedavilerine devam edilen Deni Milosevic, Alper Uludağ, Marin Anicic, Samuel Eduok forma giyemeyecek.

‘KAZANMAK ZOR DEĞİL’

Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, oyuncuları ile yaptığı görüşmede yarın oynanacak Karagümrük maçının final maçı olduğunu hatırlattı. Genç teknik adam, hata yapma paylarının kalmadığını dile getirerek “Kalan maçlarımızı kazanma gücü ve imkanına sahibiz. Yarın önemli bir maça çıkacağız. Kazanmak çok zor değil, yeter ki kendi futbolunuzu oynayın” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.