Konyaspor’da kriz nasıl aşılacak, Başkan kim olacak?

Konyaspor’da Fatih Karagümrük maçı sonrası olağanüstü kongre kararı alındı. Peki Süper Lig’de kötü günler geçiren yeşil-beyazlılar bu krizi nasıl aşacak, başkan kim olacak? Taraftarlar 20 Kasım’daki kongre öncesi bu soruların cevabını merak ediyor.

Konyaspor’da kriz nasıl aşılacak, Başkan kim olacak?

Konyaspor yönetim kurulu, Fatih Karagümrük maçı sonrası olağanüstü genel kurul kararı aldı. 2 ay önce yeni yönetim listesi ile başkanlığa seçilen Fatih Özgökçen, 20 Kasım’da yapılacak kongrede görevini bırakacak.

YÖNETİM KENDİ SONUNU HAZIRLADI

Ağustos ayındaki kongre süreci nedeniyle transfer hamlelerinde geç kalan ve yaş ortalamaları yüksek oyuncuları transfer eden yönetim aslında kendi sonunu hazırladı. Üst üste alınan kötü sonuçlar üzerine Aleksandar Stanojevic ile yollar ayrıldı. Konyaspor’un yeni teknik direktörü Hakan Keleş oldu.

konyasporda-kriz-nasil-asilacak-baskan-kim-olacak-001.png

HOCA DEĞİŞİKLİĞİ DE ÇARE OLMADI

Ancak Adana Demirspor, kupada Erbaaspor ve son olarak Fatih Karagümrük maçları takımdaki kötü gidişin futbolcu kalitesinden kaynaklandığını ortaya koydu.

“Sezon öncesinde yıldız değil yıldızlaşacak futbolcu alacağız” diyen Fatih Özgökçen, Nzonzi, Oliveira ve Gökhan Töre transferlerine imza attı. Kaleci Bernardoni ve Moreno dışında takıma bu sezon katılan futbolcuların hiçbiri beklenen performansı gösteremedi.

konyasporda-kriz-nasil-asilacak-baskan-kim-olacak.png

HOCADAN SONRA YÖNETİM GİTTİ

Konyaspor, Fatih Karagümrük maçında 1 puanı son dakikada kurtardı. Taraftarların istifa çağrıları üzerine karşılaşma esnasında toplanan yönetim kurulu olağanüstü kongre kararı aldı.

KRİZ NASIL AŞILACAK?

Bu hafta Trabzonspor deplasmanına gidecek yeşil-beyazlı ekipte kriz derinleşiyor. Konyaspor’un içinde bulunduğu durum taraftarları tedirgin ediyor. Yeni başkanın kim olacağı ve mali sorunların nasıl aşılacağı merak ediliyor.

konyasporda-kriz-nasil-asilacak-baskan-kim-olacak-002.png

BAŞKAN KİM OLACAK?

Başkan adaylığı için kulislerde Ahmet Şan, Hilmi Kulluk ve Ekrem Coşkun’un isimleri geçiyor.

Konuyla ilgili Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın da devrede olduğu, önümüzdeki hafta başkan adayı olacak isim ve veya isimlerle görüşme yaptıktan sonra kararını bildireceği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.