Altın 5775.759
BIST 10959.89
Dolar 42.5125
Euro 49.5534
Sterlin 56.766

Konyaspor’da kupa mesaisi başladı: Rakip Galatasaray

Süper Lig’de Cumartesi günü Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Konyaspor’da kupa mesaisi başladı. Yeşil-beyazlılar gruptaki son maçında Galatasaray’a konuk olacak.

Konyaspor’da kupa mesaisi başladı: Rakip Galatasaray

Tümosan Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası grup aşamasının üçüncü ve son haftasında Galatasaray’a konuk olacak. Sivas deplasmanın ardından futbolculara 1 gün izin verilmişti.

Kupada çeyrek finale çıkmayı hedefleyen yeşil-beyazlı takım Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Recep Uçar yönetiminde Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ile başladı. Sahada iki takıma ayrılan futbolcularımız, 8’e 3 top kapma ve pas çalışması yaptı.

konyasporda-kupa-mesaisi-basladi-rakip-galatasaray.png

Daha sonra Sivasspor maçında ilk 11’de forma giyen futbolcularımız salonda yenileme çalışması yaptı. Antrenman, 10’a 10 oyun ile sona erdi.

Yeşil-beyazlı takım, 25 Şubat Salı günü saat 12:00’de yapacağı antrenman ile hazırlıklarına devam edecek.

konyasporda-kupa-mesaisi-basladi-rakip-galatasaray-001.png

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.