Konyaspor'da Marko Jevtovic'e sunulan son teklif için süre doluyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor'un Marko Jevtovic'e son olarak yıllık 800 bin Euro teklif ettiği, ancak Sırp oyuncunun bu teklife de sıcak bakmadığı iddia edildi.

Konyaspor'da Marko Jevtovic'e sunulan son teklif için süre doluyor

Konyaspor’da Teknik direktör İlhan Palut’un raporu doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmaları sürüyor. Dış transferde düşünülen oyunculara teklifler yapılırken, henüz bir imza aşamasına gelinmediği öğrenildi. 

MARKO OLUMSUZ

Teknik Direktör İlhan Palut’un gelecek sezon takımda görmek istediği Marko Jevtovic ise Konyaspor’un teklifine dönüş yapmadı. Konyaspor yönetimi ilk etapta Sırp oyuncuya yıllık 600 bin Euro önerdiği, daha sonra ise bu ücreti 800 bin Euro’ya çıkardığı iddia edildi. Ancak Marko'nun bu teklife de sıcak bakmadığı, Avrupa’dan bazı kulüplerin Sırp oyuncuya 1 milyon 200 bin Euro teklif yaptığı ileri sürüldü. Jevtovic’e verilen sürenin birkaç gün içerisinde dolacağı ifade edilirken, Konyaspor yönetiminin Jevtovic ile anlaşılamaması halinde listesinde bulunan diğer oyunculara yöneleceği kaydedildi.

İMZALAR YAKIN

Öte yandan Alper ve Eray ile görüşen Konyaspor yönetimi olumlu sonuç alırken bu oyuncularla birkaç gün içerisinde imzaların atılacağı belirtildi. Gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Miya ve Kravets’in menajerleri ile görüşen transfer komitesi oyunculara kulüp bulmaları yönünde isteklerini iletti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.