Konyaspor’da Marko Livaja iddiası!

Konyaspor, 10 numara ve santrfor transferi için harekete geçti. Yeşil Beyazlı ekibin Hajduk Split'te forma giyen Hırvat oyuncu Marko Livaja'yı gündemine aldığı iddia edildi.

Konyaspor’da Marko Livaja iddiası!

Konyaspor, transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Yeşil-Beyazlı takım, santrfor ve 10 numara transferi için düğmeye bastı.

YENİ HOCA GELDİ, HÜCUM HATTINA TAKVİYE GÜNDEMDE

Ajansspor’da yer alan haberdeki iddiaya göre; yönetim, hücum hattına takviye yapmayı hedefleri arasına koydu.

LİVAJA TRANSFER LİSTESİNDE

Konyaspor, Hırvatistan Ligi'nde Hajduk Split forması giyen Hırvat yıldız Marko Livaja'yı gündemine ekledi. Yeşil-Beyazlılar, 29 yaşındaki forveti yakın takibe aldı.

21 MAÇTA 11 GOL, 9 ASİST

Marko Livaja, bu sezon Hajduk Split forması ile 21 resmi müsabakada görev aldı. 29 yaşındaki santrfor, 11 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Lijava, 9 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Böylece başarılı oyuncu 20 gole doğrudan etki etti.

MARKO LİVAJA KİMDİR?

26 Ağustos 1993 doğumlu Marko Livaja, ülkesi Hırvatistan'ın NK Omladinac takımında futbola başladı. Hajduk altyapısına geçen oyuncu burada profesyonel oldu. Inter, FC Lugano, Cesena, Atalanta, Rubin Kazan, Empoli, Las Palmas ve AEK Atina gibi kulüplerde oynayan yıldız oyuncu, Hajduk Split'e geri döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.