Konyaspor’da moraller bozuk

Konyaspor’da Rize maçında son 5 dakikada gelen mağlubiyet moralleri bozdu. Yeşil-beyazlı takımda oyunculara 2 gün verildi. Ankaragücü maçı hazırlıkları Salı günü başlayacak.

Konyaspor’da moraller bozuk

Konyaspor Süper Lig’in 5. Haftasında ilk mağlubiyetini Rizespor'dan aldı. Yeşil-beyazlılar 87. dakikaya kadar önde götürdüğü maçı son 5 dakikada yediği 2 golle kaybetti.

Taraftar maç sonu sosyal medyadan yaptığı yorumlarda skordan çok oyun olarak sahada hiç bir üretkenlik gösteremeyen takıma sitem etti. Yönetim de eleştirilerden nasibini aldı.

CİKALLESHİ SAKATLANDI

Sezona çok iyi bir başlangıç yapan Arnavut forvet Sokol Cikalleshi, karşılaşmanın 66. dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı. Cikalleshi’nin durumuyla ilgili kulüpten açıklama yapılmadı.

konyasporda-moraller-bozuk-001.jpg

OLİVEİRA İLK MAÇINA ÇIKTI

Adil’in yokluğunda defansta başarılı bir performans gösteren Uğurcan, bu sezon ilk golünü attı. İspanyol golcü Nelson Oliveira ise 77. dakikada oyuna dahil oldu ve Konyaspor ile ilk maçına çıktı. Kondisyon ve maç eksiği olan İspanyol golcü etkisiz kaldı.

Geride kalan 5 haftada 2 beraberlik, 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Anadolu Kartalı 8 puan topladı.

konyasporda-moraller-bozuk.jpg

ANKARAGÜCÜ HAZIRLIKLARI SALI GÜNÜ BAŞLAŞACAK

Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, Rize maçı sonrası futbolculara iki gün verdi. Yeşil-beyazlılar, Süper Lig'in 6. Haftasında Ankaragücü'ne konuk olacağı maçın hazırlıklarına 19 Eylül Salı günü saat 18.00'de yapacağı antrenman ile başlayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum