Konyaspor’da motivasyon en üst seviyede

Konyaspor, Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Futbolcuların hayli keyifli olduğu gözlenirken, Palut tüm öğrencileriyle tek tek ilgilendi ve motivasyonu en üst seviyeye çekti.

Konyaspor’da motivasyon en üst seviyede

Konyaspor, Süper Lig ’in 30. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman salonda yapılan aktivasyon çalışması ile başladı.

Yeşil-beyazlı futbolcular daha sonra sahada topla yapılan çabukluk ve pas çalışması ile devam eden antrenmanın ilerleyen bölümlerinde taktik bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenman, çift kale maçın ardından yapılan tempolu koşu çalışması ile sona erdi.

Futbolcuların hayli keyifli olduğu gözlenirken, Palut tüm öğrencileriyle tek tek ilgilendi ve motivasyonu en üst seviyeye çekti. Yeşil-beyazlılar yarın provalara basına kapalı olarak devam edecek.

konyaspor-001.jpg

PLAN ERKEN GOL

Fenerbahçe önünde çok kritik bir sınav verecek olan Konyaspor'da tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Atık puan kaybına tahammülü olmayan yeşil-beyazlılar Fenerbahçe'yi yıkmak için planının hazırladı. Edinilen bilgilere göre Konyaspor maça tam saha presle başlayıp oyunu rakip yarı alana yıkacak ve erken gol ile üstünlüğü eline alacak.

Takım olarak herkesin gol bulmaya çalışacağı kaydedilen yeşil-beyazlıların savunmada da rakibine geçit vermeyeceği öğrenildi.

konyaspor-002.jpg

HEDEF AVRUPA POTASINDA KALMAK

Deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Konyaspor'un hedefi kritik karşılaşmayı kazanarak Avrupa potasında kalmak. Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligine katılmak isteyen yeşil-beyazlılar, son 2 maçında Galatasaray ve Kayserispor’u mağlup ederek 55 puanla ikinci sırada yer alıyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.