Konyaspor’da motivasyon en üst seviyede

Konyaspor, deplasmanda karşılaşacağı Alanyaspor maçıyla birlikte son haftalardaki düşüşüne son vermek istiyor.

Konyaspor’da motivasyon en üst seviyede

Konyaspor, Süper Lig'in 27.haftasında Pazar günü Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak.

Ligdeki son 3 maçında 8 puan yitiren yeşil-beyazlı takım, Alanyaspor karşısında yeni bir çıkış yakalamayı hedefliyor. Bu sezon sergilediği performansla zirveyi kovalayan Konyaspor, son 3 haftadaki maçlarda Trabzonspor ve Başakşehir'e 2-1 mağlup olurken, Kasımpaşa ile 4-4 berabere kaldı.

Son maçlardaki kayıplarıyla 63 puanlı lider Trabzonspor'un 14 puan gerisine düşen yeşil-beyazlılar, Alanyaspor'u yenerek hem kötü gidişi sonlandırmak hem de lig ikinciliği için mücadelesini sürdürmek istiyor.

konyaspor-003.jpg

MOTİVASYON ÜST DÜZEYDE

Teknik direktör İlhan Palut’un, zorlu mücadele öncesinde oyuncularıyla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptığı ve rakip analizleri üzerinden özel bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Antrenmanlarda da futbolcuların hayli keyifli olduğu gözlenirken, Palut idman esnasında tüm öğrencileriyle tek tek ilgilendiği ve motivasyonu en üst seviyeye çektiği görüldü.

Kritik maç için sadece teknik kadro değil, yönetim kanadı da yoğun mesai harcıyor. Konyaspor’u yeniden ayağa kaldırmak için gecesini gündüzüne katan başta Başkan Fatih Özgökçen ve kurmayları da alınacak galibiyet ile camianın yeniden kenetleneceği gözüyle bakıyor.

konyaspor-005.jpg

1 CEZALI 3 SINIRDA

Konyaspor'da Alanyaspor karşılaşması öncesi Soner, Sokol Cikalleshi ve Bytyqi sarı kart sınırında bulunuyor. Sezon başından bu yana üçer sarı kartı bulunan bu oyuncular, Alanyaspor maçında da kart görmesi durumunda 28.haftadaki Galatasaray mücadelesinde cezalı duruma düşecek. Öte yandan Başakşehir maçında sarı kart gören Amir Hadziahmetovic ise cezalı olduğu için Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.

3.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.