Konyaspor’da neler oluyor?

Konyaspor’da yönetim sürpriz bir şekilde olağanüstü genel kurul kararı aldı. Peki bundan sonra ne olacak? Fatih Özgökçen başkanlığa devam edecek mi? Yeni başkan adayı çıkacak mı? Transferler kongre sonrasına mı kalacak? İşte ayrıntılar…

Konyaspor’da neler oluyor?

Konyaspor yönetimi, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada göreve devam edeceğini belirtmiş ve genel kurul iddialarını yalanlamıştı.

Bu süreç içerisinde bazı medya organlarında ve sosyal medya platformlarında sürekli kulübün borçlarını ödeyemediği, oyuncu transferlerinde hatalar yapıldığına yönelik iddialar ortaya atıldı.

Yeşil-beyazlı takım Erzurum’da hazırlıklarını sürdürürken, pazartesi günü Konya’da Fatih Özgökçen, başkanlığında toplanan yönetim kurulu olağanüstü genel kurul kararı aldı.

konyasporda-neler-oluyor.png

TARAFTARDA ENDİŞE HAKİM

Yeni sezona kısa bir süre kala alınan sürpriz karar camiada ve yeşil-beyazlılara gönül veren taraftarlarda endişelere neden oldu.

Takıma yapılacak transferlerin akıbeti, Fatih Özgökçen’nin göreve devam edip etmeyeceği ve yeni bir adayın olup olmadığı soruları henüz cevap bulmadı.

KONYASPOR’DA MUSTAFA KAVAF İDDİASI

Kongre kararının ardından yine sosyal medya üzerinden Delta Grup Başkanı Mustafa Kavaf’ın ismi gündeme getirildi.

konyasporda-neler-oluyor.jpg

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ise olağanüstü kongre kararının ardından Erzurum'a gitti. Özgökçen, yeşil-beyazlıların bugün Alanyaspor ile oynanacağı hazırlık karşılaşmasını izleyecek.

FATİH ÖZGÖKÇEN YENİDEN ADAY OLACAK MI?

Fatih Özgökçen’in yeni bir yönetim listesi oluşturacağı, kongrede aday olarak görevine devam edeceği iddia ediliyor.

Yeşil-beyazlı kulüpte olağanüstü genel kurul 1 Ağustos Salı günü saat 19.00’da Selçuklu Belediye Kongre Merkezinde yapılacak. Çoğunluk sağlanamadığı taktirde ikinci toplantı bir hafta sonra aynı yer ve saatte gerçekleştirilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum