Konyaspor’da Oliveira gitti, Ndao geldi

Son Dakika Haberi! Konyaspor forvet hattını Ndao ile güçlendirdi. Dün İstanbul’a giden Ömer Korkmaz, Senegalli futbolcu ile el sıkıştı. Galatasaray maçında son kez İstanbulspor forması giyen ve bu sabah Konya’ya gelen Ndao, resmi sözleşmeye imza attı.

Konyaspor’da Oliveira gitti, Ndao geldi

Konyaspor’da Nelson Oliveira gitti, Alassane Ndao geldi. Başkan Ömer Korkmaz, dün transfer görüşmesi için İstanbul’a gitmişti. İstanbulspor ile anlaşan Korkmaz, Ndao ile ilk pozu Galatasaray maçı sonrası verdi.

Dün akşam oynanan Galatasaray maçında son kez İstanbulspor forması giyen Senegalli futbolcu sabah saatlerinde Başkan Korkmaz’la beraber Konya’ya geldi.

150 BİN EURO BONSERVİS ÜCRETİ ÖDENDİ

Senegalli futbolcu sağlık kontrolünün ardından kendisini 2,5 yıl yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda düzenlenen imza töreninde, Konyaspor Başkan Yardımcısı Halil İbrahim İncer hazır bulundu. Ndao yeşil-beyazlı takımda 18 numaralı formayı giyecek.

konyasporda-oliveira-gitti-ndao-geldi.jpg

OCAK AYINDAKİ 5. İMZA

Konyaspor daha önce Emmanuel Boateng, Jakup Slowik, Filip Damjanovic, Valon Ethemi ile sözleşme imzalamıştı. Calvo, Bernardoni ve Oliveira da takımdan ayrılan isimler oldu.

Transfer haberi Konyaspor'un sosyal medya hesabından bu video ile duyuruldu.

WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.