Konyaspor’da Ömer Korkmaz’ın listesinde kimler var?

Konyaspor'da mevcut yönetimde futbol şube sorumlusu olarak görev yapan Ömer Korkmaz başkan adaylığını bizzat açıkladı. Korkmaz, 23 kişilik yönetim kurulu listesini pazartesi günü duyuracaklarını söyledi.

Konyaspor’da Ömer Korkmaz’ın listesinde kimler var?

Konyaspor’da başkanlık düğümü çözülüyor, yönetimdeki bir isim adaylığını bugün bizzat açıkladı.

Konyaspor’da ilk oturumda çoğunluk sağlanamaması nedeniyle ertelenen Olağanüstü Genel Kurul’un ikinci oturumu 27 Kasım Pazartesi günü saat 14.00’de gerçekleştirilecek.

Yeşil-beyazlılarda başkanlık için Ömer Korkmaz, adaylık açıklamasını bugün bizzat yaptı. Toplantıya, Konyaspor Sportif Direktörü Ali Çamdalı da katıldı.

konyasporda-omer-korkmazin-listesinde-kimler-var.jpeg

LİSTEDE KİMLER VAR?

Ömer Korkmaz, yönetim kurulu listesinde 23 kişi bulunduğunu, isimlerin tamamını pazartesi günü açıklayacaklarını bildirdi. Korkmaz, eski yönetimden Adem Bulut, Mehmet Eryılmaz, Kazım Küçükçöğen, Yunus Derebağ ve Yusuf Küçükbakırcı'nın ise listesinde yer alacağını kaydetti.

Ömer korkmaz, "Pazartesi günü genel kurulumuz var. Allah nasip ederse bir yola çıkıyoruz. Yeni yönetim olarak aramıza katılan dostlarımız, ağabeylerimiz olacak. Hep birlikte yeniden Konyaspor'u ayağa kaldıracağız. Camianın desteği olmadan bunun olmayacağının farkındayız. Basını, taraftarı ve camiasıyla Konyaspor'a destek olacağımız bir dönemdeyiz. 23 kişilik listemiz var ve yüzde 80 hazır, kongre de açıklayacağız." ifadelerini kullandı.

"Üstlendiğimiz görevi ateşten gömlek olarak görmüyorum" diyen Korkmaz, taraftarları bugün oynayacakları maça davet etti.

konyasporda-omer-korkmazin-listesinde-kimler-var-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.