Konyaspor’da Ömerovic Beşiktaş maçı öncesi konuştu

Süper Lig’de düşme hattında bulunan Konyaspor bu hafta deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı takımda teknik direktör Fahrudin Ömerovic, umutlu konuştu: “İyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum” dedi.

Konyaspor’da Ömerovic Beşiktaş maçı öncesi konuştu

Konyaspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Fahrudin Ömerovic, Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmandan önce yaptığı açıklamada, Ankaragücü karşısında aldıkları galibiyetle moralli olduklarını söyledi.

“İYİ BİR SONUÇ ALACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Seyirci desteğiyle alınan galibiyetin devamını dileyen Ömerovic, "Beşiktaş zor bir rakip, kuvvetli bir takım. Kolay maç olmayacak. İyi sonuca odaklanmamız gerekiyor. İnanıyorum ki bu gidişatı bu maçla da devam ettiririz. Kolay olmayacak ama ilk önce inanmak lazım. Ondan sonra zaten sahadaki duruşumuzu en iyi şekilde göstermek zorundayız. Zaten her maç bizim için final gibi. Onun için rakip Beşiktaş ya da başka bir takım, hiç önemli değil. Önemli olan bizim takım bu durumda nasıl cevap verecek? İnanıyorum ki bu maçtan da iyi bir sonuç alırız." diye konuştu.

konyasporda-omerovic-besiktas-maci-oncesi-konustu.jpg

“İÇ SAHA MAÇLARINI KAZANMAK ÖNEMLİ"

Beşiktaş maçından sonraki fikstürü de değerlendiren Omerovic, “İçerideki maçları kazandığımız takdirde zaten bu takım deplasmanda daha iyi oynuyor. Deplasmanda da puan ya da puanlar alabilir. Ancak önemli olan iç saha maçları. Bu maçları kazandıktan sonra hem seyirci hem takım olarak daha büyük bir bütünleşme olacak. Bunun için en büyük avantajımız bu. Yarış içerisinde ilk önce içerideki maçları kazanmamız gerekiyor.” dedi.

konyasporda-omerovic-besiktas-maci-oncesi-konustu-001.jpg

“BEŞİKTAŞ'A KARŞI KENDİMİZİ HAZIR HİSSEDİYORUZ”

Yeşil-beyazlı takımın stoperi Filip Damjanovic de Beşiktaş maçının zor bir karşılaşma olacağına değinerek, "En son aldığımız galibiyetten sonra burada bize bir ivme kazandırmasını hedefliyoruz. Genel anlamıyla baktığımızda kendimizi hazır hissediyoruz. Daha rahat bir ortam olmasını umut ediyoruz. Çünkü son maçımızdan mutluluk ve galibiyet ile ayrıldık" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.