Konyaspor’da Ömerovic galibiyet için iki şeye güveniyor

Konyaspor Cumartesi günü sahasında konuk edeceği Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Bugün basına açık yapılan idmanda teknik direktör Fahrudin Ömeroviç ve yeni transferlerden Hadebe açıklamalarda bulundu.

Konyaspor’da Ömerovic galibiyet için iki şeye güveniyor

Konyaspor, Hatay ve Pendik maçlarından sonra 3 Mart Cumartesi günü Süper Lig'de kritik bir maça daha çıkacak. Sahasında Adana Demirspor’u konuk edecek yeşil-beyazlılar 3’te 3 yaparak ligde kalma adına elini güçlendirmek istiyor.

ÖMEROVİÇ TAKIMINA VE SEYİRCİ DESTEĞİNE GÜVENİYOR

Konyaspor teknik direktörü Fahrudin Ömeroviç, bugün basına açık gerçekleştirilen idmanda Adana Demirspor maçı hazırlıklarını değerlendirdi. Futbolcularının son haftalardaki performansını öven Ömeroviç, “Oyuncularımın sahada duruşu ve kazanma arzuları bizi bir adım daha öne çıkarıyor. Seyirci desteği ile Adana Demirspor maçında galip geleceğimize inanıyorum. Adana maçını kazanırsak ligde kalma adına önemli bir adım atarız. Hem özgüven açısından hem puan açısından çok rahatlarız.” dedi.

konyasporda-omerovic-galibiyet-icin-iki-seye-guveniyor.jpg

“SAVUNMA VE HÜCUMDA DENGEYİ SAĞLADIK”

Göreve başladığı ilk haftalarda takımın savunma bölümde kadro darlığından dolayı sıkıntılar yaşadığını ve mevcut oyuncuların üzerine çok yük bindiğini dile getiren Ömeroviç, “İlk günlerde kolay gol yiyen ve zor gol atan bir takım vardı. Bu dengeyi yeni gelen oyuncularla sağladık. Her bölgede rekabet ve kalite arttı.” değerlendirmesinde bulundu.

“İSTEMEDİĞİMİZ BİR OLAY OLDU”

Gökhan Töre’nin ayrılığıyla ilgili de görüşleri sorulan Bosnalı teknik adam şunları söyledi:

“İstemediğimiz bir olay yaşandı. Her kulüpte böyle şeyler olabilir. Gökhan mutlu olmadığını söyledi ve takımdan ayrıldı. Benim ne Gökhan nede başka bir oyuncu ile problemim olmadı.”

konyasporda-omerovic-galibiyet-icin-iki-seye-guveniyor-001.jpg

“SAVUNMADA İYİ BİR UYUM YAKALADIK”

Ara transfer döneminde Konyaspor’un kadrosuna dahil ettiği Zimbabveli Teenage Hadebe ise Pendikspor galibiyetinin özgüvenlerini daha da güçlendirdiğini belirterek, “ Şu anda tüm kadro olarak kendimizi hazır hissediyoruz. Savunmada iyi bir uyum yakaladığımızı düşünüyorum. Ligdeki maçlara tek tek bakıyoruz. Geçtiğimiz hafta kazandık bu haftada kazanmamız gereken bir maç oynayacağız” diye konuştu.

konyasporda-omerovic-galibiyet-icin-iki-seye-guveniyor-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.