Konyaspor’da Ömerovic umutlu konuştu

Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Konyaspor'da teknik direktör Fahrudin Ömerovic, gelecek adına umutlu konuştu. Ömerovic, “Bu kısa periyot içerisinde bir şey başardık takım havası oluşturduk” dedi.

Konyaspor’da Ömerovic umutlu konuştu

Konyaspor’un başında ilk Süper Lig maçına çıkan Fahrudin Ömerovic, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, takım oyununun her geçen gün daha iyiye gittiğini söyledi.

“HİÇBİR ŞEYDEN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM”

Maç boyu ikili mücadelelerin sıklıkla görüldüğünü ifade eden Ömerovic, şunları kaydetti:

"İkinci devre 1-0'lık avantajdan sonra ister istemez takım, biraz daha geriye doğru çekildi. Zaten Antalyaspor'un belki tam istediği bu oldu. Ama mücadele eden takımdan memnunum. Hiçbir şeyden şikayetçi değilim. Oyun her geçen gün daha iyiye doğru gidiyor. Bu üç gün içinde çok zor 2 maç oynadık. O da bizim için dezavantaj oldu.

Oyuncular gösterdiğim şeyleri uygulamaya çalıştı. Zor bir süreç, her maç final. Bu kısa periyot içerisinde bir şey başardık takım havası oluşturduk. Sonu kadar mücadele gösteren bir takım var. Her geçen gün hem taktiksek anlamda hem de bu motivasyon ve mücadeleyle inanıyorum bu takım ilerideki zamanlar daha iyiye doğru gidecek."

konyasporda-omerovic-umutlu-konustu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.