Konyaspor’da Ömerovic’ten galibiyet yorumu

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Ömerovic, Ankaragücü galibiyetini değerlendirdi. Taraftara desteği için teşekkür eden Ömerovic, “Son maçlarda galibiyete çok yakındık ve bugün de çok önemli bir galibiyet aldık” dedi.

Konyaspor’da Ömerovic’ten galibiyet yorumu

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Konyaspor evinde Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti. Lige tutunma adına çok kritik bir galibiyet alan yeşil-beyazlı takım son haftalardaki şanssızlığını da kırdı.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Ömerovic, “Bir tane galibiyete ihtiyacımız vardı. O gün de bugünmüş. Son maçlarda galibiyete çok yakındık ve bugün de çok önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularımız sonuna kadar savaştılar. Bugün bir bütünleşme oldu. Önümüzdeki maçlarda bu desteği arkamızda görmek istiyoruz. İnanıyoruz ki ligde kalırız" dedi.

konyasporda-omerovicten-galibiyet-yorumu-001.jpg

19 Şubat’ta oynanacak Beşiktaş maçına ilişkinde yorumda bulunan Ömerovic, kendileri için her maçın final niteliğinde olduğunu söyledi.

konyasporda-omerovicten-galibiyet-yorumu.jpg

KÜÇÜKBAKIRCI'DAN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Küçükbakırcı, maç sonrası futbolcularla tarafların yaşadığı sevinç görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.