Konyaspor’da Ömerovic’ten ilk açıklama

Konyaspor’un yeni teknik direktörü bugün spor basınıyla buluştu. Birlik beraberlik içinde bütün zorlukların aşılacağını belirten Ömerovic, Konya’ya gelirken Aykut Kocaman ile de görüştüğünü ve izin aldığını söyledi.

Konyaspor’da Ömerovic’ten ilk açıklama

Hakan Keleş ile yolların ayrılmasının ardından Aykut Kocaman ile birlikte geçmişte Konyaspor'da çalışan Fahrudin Ömerovic ile anlaşma sağlandı.

62 yaşındaki Bosna Hersekli çalıştırıcı dün kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.

Konya’nın yakından tanıdığı Ömerovic, bugün Kayacık Tesisleri’nde spor basınıyla bir araya geldi ve ilk açıklamasını yaptı.

Konyaspor’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Ömerovic, “Burada çok güzel günler geçirdik, kupa kazandık, Avrupa heyecanı gördük. Şehir bizi sevdi, biz onları sevdik. Başkan ve yönetime bana güvendiği için çok teşekkür ediyorum. Ben kendimize gücümüze inanıyorum. Birlik beraberlik içinde bu zor günleri aşarız. Zorluklardan kaçan bir insan değilim. Risk almadan zaten bir başarı gelmez.” dedi.

"AYKUT HOCADAN İZİN ALDIM"

Basın mensuplarının Konyaspor’a gelmeden önce Aykut Kocaman ile görüşüp görüşmediğine yönelik soruya yanıt veren Ömerovic, şunları söyledi.

“Buraya gelirken Aykut Kocaman ile görüştük, kendisinden izin almam gerekir. Çünkü 23 senelik bir birlikteliğimiz oldu. Konyaspor’da çok uzun bir süre geçirdik, 5 yıl burada birlikte çalıştık. Bunlar benim için önemli.”

TRANSFER AÇIKLAMASI

Ömerovic, takıma yapılacak takviyeler konusunda ise “yönetimle sürekli irtibat halindeyiz, teşhisi doğru koyup en kısa zamanda yol olmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.