Konyaspor’da Ömerovic’ten rehavet uyarısı

Konyaspor, 3 puanla 5 basamak birden yükseldi. Pendikspor galibiyetini değerlendiren Fahrudin Ömerovic, takımın rehavet havasına girmemesi için temkinli konuştu. “Kazandığımız için mutluyuz ama daha hiçbir şey bitmedi.” dedi.

Konyaspor’da Ömerovic’ten rehavet uyarısı

Konyaspor, Hatayspor’dan sonra Pendikspor’dan da üç puanı aldı. İki final niteliği taşıyan maçı da kazanan yeşil-beyazlılar puan sıralamasında 13. basamağa yükseldi.

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa Pendikspor maçı ve Konyaspor’un son haftalarda yakaladığı çıkışı değerlendiren Fahrudin Ömerovic şunları söyledi:

ÖMEROVİC’TEN REHAVET UYARISI

“Hem Pendik hem bizim için en kritik maçlardan biriydi. Çünkü kazanan takım çok büyük bir avantaj sağlayacaktı. Futbolcularımı kutluyorum 90 dakika boyunca sahada inanç ve mücadelelerini gösterdiler. Kazandığımız için mutluyuz ama daha hiçbir şey bitmedi. 10 maçımız daha var ve bu maçlarda puan toplayarak Konyaspor’u ligde tutmak istiyoruz. Takım ve şehir bütünleşti, çünkü başka türlü başarı gelmez. Şu andaki sıralamaya baktığımız zaman teknik heyet ve futbolcularda psikolojik olarak rahatlama oldu. Rehavete kapılmadan ligin sonuna kadar bu bölgede işi bitirmek istiyoruz.”

konyasporda-omerovicten-rehavet-uyarisi.jpg

Bu maçla galibiyet serisine başlamak istediklerini söyleyen Ömerovic, "Sıradaki rakiplerimizle aynı bölgedeyiz ama bu önemli değil. Önemli olan önümüzdeki maçlardan puanla çıkmak. 43 puanı alan bir takım ligde kalacaktır. Belki bu baraj daha düşer çünkü takımların puanları çok yakın." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.