Konyaspor’da Onur Atasayar iddiası

Konyaspor’da dış transfer çalışmaları sürerken, yeşil-beyazlı transfer komitesinin Bursaspor’un 26 yaşındaki sol beki Onur Atasayar ile görüştüğü iddia edildi. Bursaspor’un bırakmak istemediği genç oyuncunun Konyaspor’a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Konyaspor’da Onur Atasayar iddiası

Gelecek sezon güçlü bir kadro ile mücadele etmek isteyen Konyaspor’da transfer çalışmaları sürüyor.

Teknik Direktör İlhan Palut’un raporu doğrultusunda görüşmelerini sürdüren transfer komitesi sol bek için düşünülen Bursaspor’un  26 yaşındaki oyuncusu Onur Atasayar ile temaslarını sürdürüyor. İlk görüşmede Onur Atasayar’ın olumlu cevap verdiği, Bursaspor’un ise genç oyuncu tutmak için girişimlerini sürdürdüğü belirtildi.

Öte yandan İlhan Palut’un listesinde olan Alper Potuk ile de görüşmeler sürüyor. Tecrübeli oyuncunun Süper Lig’de oynamak istediğini Ankaragücü’ne ilettiği ve Konyaspor’a da gelmeye sıcak baktığı ifade edildi.

İç transferde ise Alper ve Eray ile ilk görüşmede anlaşıldığı, bir aksilik olmazsa bu iki futbolcu ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanacağı kaydedildi.

Konyaspor’un elinde tutmak istediği Marko Jevtovic ise yönetime cevabını henüz bildirmedi. Yıllık ücretinde arttırma giden Konyaspor yönetimi Sırp oyuncudan beklediği cevabı henüz alamadı. Bunun üzerine transfer komitesinin rotasını başka bir oyuncuya çevirdiği iddia edildi. Kadroda düşünülmeyen Miya ve Kravets’in menajerleriyle de görüşmeler sürüyor. Bu iki futbolcuya takım bulma konusunda yönetimin yardımcı olacağı belirtildi.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.