Konyaspor'da Özgökçen ve Palut'tan yeni sezon öncesi önemli açıklamalar

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen yeni sezon öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Konyaspor'da Özgökçen ve Palut'tan yeni sezon öncesi önemli açıklamalar

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, yönetim kurulu üyeleri ve Teknik Direktör İlhan Palut Kayacık Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yeni sezona ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Özgökçen, iyi bir takım hazırlamak için çaba gösterdiklerini ifade etti.

Konya’da birlik ve beraberlik adına önemli adımların atıldığını ifade eden Başkan Özgökçen “Özellikle Bakanımız Murat Kurum’un bu konuda çok önemli katkıları oldu. Ben buradan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“TRANSFERDE HATA YAPMAK İSTEMİYORUZ”

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Kadroya forvet ve kanat oyuncusu transfer edeceklerini belirten Başkan Özgökçen “Şu anda eksik mevkiler için transfer çalışmalarımız sürüyor. Görüştüğümüz oyuncular var. Ancak biz hata yapmak istemiyoruz. Doğru oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz. Çok sayıda oyuncu teklif ediliyor. İncelememiz detaylı bir şekilde devam ediyor. Takımımıza uyum sağlayacak futbolcuyu arıyoruz. Biraz zaman alıyor. Çalışmalarımız hızlandı, yakında sonuç alacağız. Kanat transferini forvetten daha önce bitirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

İsmi gündemde olan Mame Diouf için de açıklamalarda bulunan Başkan Özgökçen “Diouf ile ilgilenmiyoruz. Thiam transferinden ise vazgeçtik. Yabancı kontenjanını açmak için de Farouk Miya ile yolları ayırmayı düşünüyoruz” dedi. 

“ABDÜLKADİR İLE SÖZLEŞME İMZALAYACAĞIZ”

İç transferde ise Abdülkadir Bardakçı ile sözleşme imzalayacaklarını ifade eden Başkan Özgökçen ”Abdülkadir Bardakçı’ya resmi bir teklif yok. Kendisi ile sözleşme imzalayacağız. Satmayı şu anda düşünmüyoruz” diye konuştu.

“TFF’DEN CEVAP BEKLİYORUZ”

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Süreyye Ege sezonu hakkında ise Futbol Federasyonundan cevap beklediklerini belirterek “Süreyya Ege sezonu hakkında TFF’den cevap bekliyoruz. TFF’nin gündeminde başka bir isim olduğunu öğrendik. O isim olmazsa bizim teklifimizi ciddi şekilde düşünmeye başlayacaklar” diye konuştu.

“YAKINDA SPONSORLARIMIZLA SÖZLEŞME İMZALAYACAĞIZ” 

Başkan Özgökçen, forma sponsorluğunda firmalarla anlaştıklarını ve yakında sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Özgökçen “Sponsor görüşmelerimiz sürüyor. Anlaştığımız firmalar var. Formamızın sırtı için kahve firmasıyla anlaştık. Göğüs içinde Atiker firmamızla. Görüştüğümüz yine firmalar var. Yakında hepsi sonuçlanacak. Ben buradan bize destek olan firmalarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

“TEKNİK HEYET İLE SORUNUMUZ YOK”

Teknik Direktör İlhan Palut ve ekibi ile ilgili hiçbir sorunlarının olmadığını kaydeden Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen “İlhan Palut ve ekibi takımımızın başındadır. Yönetim ve teknik heyet arasında hiçbir sorun yoktur. İlhan hocamız başarılı bir teknik adamdır ve bu sezonda başarılı olacaktır. Buna inancımız tamdır. Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut’tur” diye konuştu.

“KOMBİNE BİLETİNİN MALİYETİ 200 LİRA”

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, kombine bilet fiyatlarıyla alakalı da açıklamalarda bulundu. Başkan Özgökçen “Kombine bilet fiyatlarının yüksek olmasından dolayı bazı şikayetler aldık. İnanın yönetim kurulu ile bu konu için 4 kez toplantı yaptık. Bir kombine biletinin bize maliyeti 200 Lira. Fiyatı belirlerken çok dikkat ettik. Taraftarlarımızın kulübümüzün mali açısını da düşünmelerini istiyoruz ve kendilerini de maçlarımızda görmek istiyoruz” dedi.

“PARA CEZASI ÖDEYECEĞİZ”

Başkan Özgökçen Zuta konusunda ise Konyaspor kulübünün para cezası ödeyeceğini ifade ederek “Leonard Zuta geçmiş dönemde kulübümüzü parasını temin edemediği gerekçesiyle şikayet ettiği için para cezası ödeyeceğiz” diye konuştu.

“2 AVM’YE STORE MAĞAZASI AÇILACAK”

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Konyaspor store mağaza ağını genişleteceklerini söyledi.

Önümüzdeki günlerde 2 alışveriş merkezine mağaza açacaklarını belirten Özgökçen “Konya Store için Kent Plaza ve Novada AVM'de mağaza açacağız. Büyük bir eksikliği de kapatmış oalcağız. Ayrıca yeni formalara da ilgi bir hayli fazla. İnşallah daha da bu ilgi artar” dedi.

PALUT “DOĞRU TRANSFER YAPMAK MANTIKLI”

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ise erken transfer yapmak yerine doğru transferin yapılmasının gerektiğini belirtti. Palut “Transfer çalışmalarımız sürüyor. Forvet ve kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Görüşmeler sürüyor. Erken transfer yapmak yerine doğru transferi yapmak daha mantıklı. Ufak-tefek gecikmelerin yaşanması normal” diye konuştu. 

‘M’POKU BEKLENTİMDEN YÜKSEK ÇIKTI”

Genç teknik adam Serdar Gürler’in Sivasspor maçında yer alacağını belirtti. Palut “Serdar Gürler’in geçen sezonki sakatlığıyla ilgili problem yaşamadık. Sivasspor maçında sahada olacak. Abdülkerim Bardakçı’nın ise önemli bir sakatlığı yok. Hazırlık maçında riske etmek istemedim. Lig maçı olsaydı oynatırdım” diye konuştu. M’Poku hakkında da konuşan Palut, “M’Poku inanılmaz özveriyle çalışıyor. Arap liginden gelen oyuncular genelde fiziksel düşüklük yaşar ama M’Poku beklentimden yüksek çıktı. Daha iyi olacağını düşünüyorum” dedi.

“AHMET KARADEMİR GELİŞİMİNİ SÜRDÜRÜYOR”

Genç oyuncu Ahmet Karademir’in ise gelişimini sürdürdüğünü belirten tecrübeli teknik adam, oyuncuyu kaybetmek istemediklerini söyledi. Palut “Ahmet Karademir, gelişimini sürdürüyor. Şimdiden kaldıramayacağı yükü vererek oyuncuyu kaybetmek istemiyoruz. Genç bir oyuncu ve zamanla daha iyi noktalara gelecektir. Üzerine baskı kurmamak gerekiyor. Oyuncuyu kaybetmek istemiyoruz” diye konuştu.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.