Konyaspor’da Palut’un sıkıntısı savunma hataları

Kasımpaşa karşısında beklenmedik bir beraberlik alan Konyaspor’da, Teknik Direktör İlhan Palut özellikle yenilen kolay goller nedeniyle büyük hayal kırıklığına uğradı.

Konyaspor’da Palut’un sıkıntısı savunma hataları

Süper Lig'in 26. haftasında Kasımpaşa ile 4-4 berabere kalarak zirve yarışında ağır yara alan Konyaspor’da savunma adeta çöktü. Yeşil-beyazlıların yediği gollerde savunma oyuncularının bireysel hataları dikkat çekti.

Kasımpaşa karşısında beklenmedik bir beraberlik alan yeşil-beyazlı ekipte, Teknik Direktör İlhan Palut özellikle yenilen kolay goller nedeniyle büyük hayal kırıklığına uğradı.

konyaspor.jpg

Cezası nedeniyle karşılaşmayı tribünden izleyen ve maçtan sonra basın toplantısına katılamayan genç  teknik adamın, yardımcılarıyla birlikte müsabakayı tüm yönleriyle masaya yatırdığı aktarıldı. Yeşil-beyazlı hocanın, “Konyaspor takımı bu kadar basit goller yememeli” yorumunu yaptığı öğrenildi.

Yenilen gollerde savunmanın dağınıklığından ve dönen topların rakibe kaptırılmasından şikayetçi olan İlhan Palut’un, bu maçtan dersler çıkartılmasının gerektiğinin altını çizdiği öğrenildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.