Konyaspor’da puan mutluluğu

Antalyaspor deplasmanında uzatma dakikalarının son bölümünde Calvo’nun golüyle eşitliği yakalayan Konyaspor’da puan sevinci yaşanıyor.

Konyaspor’da puan mutluluğu

Kritik Antalyaspor deplasmanında uzatma dakikalarında bulduğu golle hanesine 1 puan yazdıran Konyaspor sonuçtan memnun. Yeşil beyazlı ekibin savunma oyuncularından Guilherme Sitya ve Ahmet Oğuz, maç sonu yaptıkları değerlendirmede puanla döndükleri için mutlu olduklarını ifade etti.

GUİLHERME SITYA: SONUÇTA 1 PUANI ALDIK

Konyaspor’un Brezilyalı sol beki Guilherme Sitya, “Bugün buradan 1 puanla dönüyoruz. İki takım da 90 dakika iyi mücadele etti. İlk yarı iyi bir oyun sergiledik ama ikinci yarı etkisizdik. Rakip, yaptığımız hatadan golü buldu ama sonuna kadar mücadele ettik ve sonuçta 1 puanı aldık” dedi.

AHMET OĞUZ: BAZEN 3 PUANDAN DAHA DEĞERLİ OLUYOR

Yeşil beyazlı ekibin sağ beki Ahmet Oğuz, “Öncelikle her iki takımı da tebrik ediyorum. İki takım da kazanmak için elinden geleni yaptı. Son dakika gol atma isteğimizle ve Allah’ın yardımıyla Calvo’nun attığı golle buradan bir puan ile ayrılıyoruz. Bazen bir puan, üç puandan daha değerli oluyor. Puanla döndüğümüz için mutluyuz” şeklinde konuştu.

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.