Konyaspor’da Şampiyonlar Ligi hesapları

Konyaspor, sezonu mutlu bitirmek için Şampiyonlar Ligi şansını sonuna kadar zorlamaya kararlı. Rize deplasmanında kayıp yaşayan ve lig ikinciliğini kaybeden yeşil-beyazlılar, Gaziantep ve Yeni Malatyaspor'u geçip Fenerbahçe'nin puan kaybını bekleyecek.

Konyaspor’da Şampiyonlar Ligi hesapları

Konyaspor, Şampiyonlar Ligi aşkına kalan şansını sonuna kadar zorlayacak.

Deplasmanda Çaykur Rizespor'a 2-1 yenilerek yara alan yeşil-beyazlılar, kritik viraja girdi. Lig ikinciliğini Fenerbahçe'ye kaptıran ve arasında 1 puan fark bulunan Konyaspor, zor bir fikstüre girerken Gaziantep FK ve Yeni Malatyaspor maçlarını kazanarak Fenerbahçe’nin puan kaybını bekleyecek.

PUSUYA YATTI

Şampiyonlar Ligi hedefi yolunda ilk sınavını Pazar günü Konya’da Gaziantep FK’ya karşı verecek olan Konyaspor, sonraki hafta deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Ardından Karagümrük’ü misafir edecek olan İlhan Palut’un ekibi, Antalyaspor’a misafir olacak.

Avrupa Kupası hedefine havlu atan Hatayspor ile 37. haftada karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, son maçında ise şampiyonluk yarışından uzaklaşan Beşiktaş ile deplasmanda mücadele edecek. Konyaspor’un önündeki rakibi Fenerbahçe ise Göztepe, Rizespor, Gaziantep FK ve Beşiktaş gibi zorlu rakiplerle karşılaşacak.

Bu süreçte yeşil-beyazlılar kalan maçlarını kazanmanın planlarını yaparken, Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini bekleyecek.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİKSTÜRÜ

Konyaspor, Süper Lig'i 2.sırada tamamladığı takdirde, gelecek sezon Devler Ligi'ne 2. ön eleme turundan girecek. Yeşil-beyazlılar, 2  ön eleme ile beraber, bir de play off oynayacak.

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.